روش تهیه کوفته هویج | فوت و فن‌های پختن یک کوفته متفاوت و خوشمزه

هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. پس بهتر است این ماده مغذی را در سبد خانوارتان جا دهید.

شناسه خبر: ۴۱۹۳۱۰
روش تهیه کوفته هویج | فوت و فن‌های پختن یک کوفته متفاوت و خوشمزه

یکی از غذاهایی که می‌توانید در این فصل با هویج درست کنید کوفته هویج است که در ادامه مواد لازم و طرز تهیه آن را آورده‌ایم.

مواد لازم:

هویج پخته و رنده شده: ۳ عدد

تخم مرغ: یک عدد

پیاز رنده‌شده: یک عدد

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو

رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۶ نفر

روش تهیه:

۱. داخل کاسه‌ای گوشت، هویج و پیاز رنده شده راهمراه آرد نخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم مرغ و پودر دارچین خوب مخلوط کرده تا چسبندگی پیدا کند.

۲. به اندازه گلوله‌ای کوچک از مواد بردارید و با دست به شکل کروی درآورید. کوفته‌ها را با شعله متوسط در روغن تفت دهید.

۳. کمی رب گوجه فرنگی در قابلمه تفت دهید، سپس ۲ لیوان آب و نمک و زعفران و ادویه به آن اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش‌آید.

۴. کوفته‌ها را به آرامی در قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید تا جا بیفتد.

نکته: حتما بعد از اضافه کردن کوفته‌ها در قابلمه را باز بگذارید، در غیراین صورت کوفته وا می‌رود.

منبع : همشهری
نظرات
پربازدیدترین خبرها