طرز تهیه چیزکیک کره بادام زمینی، چیز کیک متفاوت و خوشمزه

چیزکیک کره بادام زمینی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه کافی‌شاپی است که بافت نرم و لطیفی دارد و با عطر بادام زمینی طعم ویژه‌ای دارد.

شناسه خبر: ۴۲۹۲۲۰
طرز تهیه چیزکیک کره بادام زمینی، چیز کیک متفاوت و خوشمزه

چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند. چیز کیک را با دو روش پختن داخل فر و یا بدون نیاز به پختن و به صورت یخچالی آماده می‌کنند. چیزکیک کره بادام زمینی نوعی چیزکیک پنیری بسیار خوشمزه و خاص است که فیلینگ آن از ترکیب پنیر خامه‌ای با کره بادام زمینی تهیه می‌شود. اگر طرفدار درست کردن کیک و چیزکیک‌های جدید و هیجان‌انگیز هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیزکیک کره بادام زمینی شیک و خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم برای پایه چیزکیک

تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: نصف لیوان
کره: ۱۲۰ گرم
آرد سفید شیرینی: ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای تهیه فیلینگ
پنیر خامه‌ای: ۲۳۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۵۰ گرم
کره بادام زمینی: ۸۰ گرم
بادام زمینی: نصف لیوان
سس کارامل: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این چیزکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شکر، آرد شیرینی، بکینگ‌پودر، کره و وانیل را داخل یک کاسه مناسب بریزید و همه مواد را با لیسک یا همزن دستی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس با دست مواد را خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد، سپس خمیر را کنار بگذارید.
برای درست کردن فیلینگ ابتدا پنیر خامه‌ای را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس تخم مرغ، شکر و کره بادام زمینی را که از قبل روی بخار آب جوش قرار داده‌اید و رقیق شده است، داخل یک کاسه مناسب بریزید و با قاشق خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند و حالت گلوله‌ای نداشته باشد و در آخر بادام زمینی‌ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حالا قالب مناسب (۱۲ سانتی) را که ترجیحا گرد و کمربندی باشد، انتخاب کنید.

داخل قالب کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر را کف قالب قرار بدهید و با دست خمیر را کف قالب باز کنید، به‌گونه‌ای که خمیر در قسمت کف و دیواره‌های قالب قرار بگیرد. خمیر را تا نصف ارتفاع دیواره‌های قالب بالا بیاورید. حالا فیلینگی را که از قبل آماده کرده بودید، داخل قالب و وسط خمیر بریزید و سطح روی مواد را صاف کنید. حالا قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار بدهید تا چیزکیک بپزد و روی چیزکیک طلایی شود، سپس قالب را از فر خارج کنید. بعد از اینکه چیزکیک از حرارت افتاد، آن را همراه با قالب به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بگذارید، سپس از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بگذارید. در آخر روی چیزکیک کمی سس کارامل بریزید و با بادام زمینی روی چیزکیک را تزیین کنید، نوش جان. 

نکات مهم برای تهیه کیک در منزل

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.

۲ ـ دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه ۱۷۵ تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما ۱۷۵ نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد. کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست.

مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه ۱۸۵ حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فر‌ها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید. به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود ۱۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر دست‌تان بییاد. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.

۳ـ در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید. نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است

۴ـ سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

۵ـ یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.

منبع : فرارو
نظرات
پربازدیدترین خبرها