راهنماتو – می توانید این خورشت را به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیر، در مهمانی ها و مناسبت های خاص سرو کنید .
به گزارش راهنماتو ، خورشت زرشک با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در بسیاری از مناطق ایران پخته میشود . این غذا در سرتاسر ایران محبوب است و نمی توان آن را به یک منطقه خاص نسبت داد.
با این حال، استفاده از زرشک در این غذا، به دلیل اینکه زرشک یکی از محصولات بومی ایران و به ویژه مناطق شمالی کشور است، ممکن است باعث شود برخی افراد این غذا را بیشتر با شمال ایران مرتبط بدانند. اما این به معنای منحصربهفرد بودن این غذا در شمال نیست.
مواد لازم خورشت زرشک با مرغ:
- سینه یا ران مرغ: به مقدار دلخواه (به تکههای متوسط خرد شده)
- پیاز: ۲ عدد (خلالی خرد شده)
- زرشک: نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت زرشک با مرغ:
مرحله اول: پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
مرحله دوم: تکههای مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله سوم: زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله چهارم: رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
مرحله پنجم: به مواد کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله ششم: ۱۵ دقیقه مانده به پایان پخت، زرشک را به همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم: خورشت زرشک را همراه با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.
نکات
- برای طعم بهتر میتوانید از چوب دارچین نیز استفاده کنید.
- برای تزیین میتوانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
- میتوانید به جای مرغ از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.
- برای تهیه یک خورش خوش رنگتر، میتوانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.
خورش زرشک با مرغ یک غذای کامل و مغذی است که برای تمام اعضای خانواده مناسب است. این غذا را میتوانید در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی نیز سرو کنید.
نوش جان و دل خوش!