این غذا برای افراد مبتلا به دیابت و کسانی که میخواهند سلامت قلب خود را تضمین کنند جایگزین سالمی است و می تواند به راحتی در رژیم غذایی قرار بگیرد.
برگر نخود، کدوسبز و سس ارده
آماده سازی: 45 دقیقه
پخت: 30 دقیقه
تعداد: 4 نفر
مواد لازم:
ارده: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز، فلفل و پودر سیر: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
آب: 2 قاشق غذاخوری
پیاز چه تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
نخود پخته: 450 گرم
زیره: یک قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری تازه: یک چهارم لیوان
کدو رنده شده : نصف لیوان
جودوسر پرک : یک سوم لیوان
روغن مایع : یک قاشق غذاخوری
نان همبرگر 4 عدد
کاهو: یک لیوان
گوجه فرنگی: 4 برش
طرز تهیه:
1. 2 قاشق غذاخوری ارده، آب لیمو، یک دوم قاشق چایخوری پودر پیاز، یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را ترکیب کنید. سپس به تدریج در آب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. یک قاشق چایخوری پیازچه را هم بریزید.
2. نخود، زیره، نمک و 2 قاشق غذاخوری ارده باقی مانده، یک قاشق چایخوری پودر سیر، یک قاشق چایخوری فلفل و سه چهارم قاشق چایخوری پودر پیاز را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.
3. جعفری و 2 قاشق غذاخوری پیازچه باقی مانده را بیفزایید. آنقدر مخلوط کنید تا گیاهان ریز خرد شوند.
4. کدو سبز و جودوسر را به مخلوط نخود اضافه کنید. سپس از مخلوط 4 دایره درست کنید.
5. روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار داده و برگرها را سرخ کنید.
6. برگرها را روی نان ها با سس ارده، کاهو و برش های گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته: برای تهیه این نوع غذا کدو سبز را در یک حوله آشپزخانه تمیز فشار دهید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود.