آموزش املت اسپانیایی، صبحانه حرفه ای کافی شاپی/ بهترین انتخاب برای کودکان بدغذا

املت اسپانیایی یک صبحانه خوشمزه است که در اکثر کافی شاپ با قیمت گزاف سرو می شود اما شما می توانید این غذای سالم و خوش طعم را در خانه درست کنید و کودکان بدغذا و ایرادگیر را ترغیب به خوردن صبحانه کنید.

شناسه خبر: ۴۳۶۹۲۱
آموزش املت اسپانیایی، صبحانه حرفه ای کافی شاپی/ بهترین انتخاب برای کودکان بدغذا

جالب است بدانید املت از همان ابتدا به عنوان یک غذای سنتی اسپانیایی شناخته شده بود. در دوران جنگ شبه‌جزیره، به دلیل تحریم‌های اقتصادی و سیاسی، سیب‌زمینی کمیاب شد و اسپانیایی‌ها مجبور شدند روش جدیدی برای تهیه املت بدون سیب‌زمینی بیابند. این شیوه جدید، به شوخی "املت فرانسوی" نامیده شد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه املت اسپانیایی بدون سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

5135136

مواد لازم برای یک پرس

ژامبون نازک خرد شده ۵۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

قارچ خرد شده ۷ عدد

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

فلفل پاپریکا یا دلمه ای ۳۰ گرم

پنیر گودا ۵ عدد

روغن ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ژامبون را همراه با فلفل دلمه ای و روغن داخل یک تابه تفت بدهید. نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنید. در ادامه قارچ های خرد شده را اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.

5135132

در یک ظرف جدا ۳ عدد تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه هم بزنید و داخل ماهیتابه نچسب بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید تا خود را ببندد. حواستان باشد داخل یک ماهیتابه بیشتر از ۳ عدد تخم مرغ داخل ماهیتابه نریزید چون ضخیم می شود و حالت خوبی نخواهد داشت.

5135130

بعد از پختن تخم مرغ، ژامبون و قارچ سرخ شده را روی نیمرو بریزید البته مواد را روی کل تخم مرغ پخش نکنید بلکه روی یک طرف آن بریزید مانند شکل زیر.

5135128

سپس پنیر گودا را روی همان قسمتی که مواد گذاشته اید بچینید و نیمه دیگر تخم مرغ را روی پنیر برگردانید و زیر حرارت را کم کنید تا پنیرها آب شود.

5135133

5135127

بعد از دو دقیقه داخل ظرف بکشید و با گوجه فرنگی، ذرت، زیتون و ریحان تازه تزیین و نوش جان کنید.

5135131

منبع : همشهری
نظرات
پربازدیدترین خبرها