
فاطمه باقری، مدرس وکارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر کباب شده را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۶۰ دقیقه
پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
گوشت گاو کم چرب و چرخکرده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
سیر: ۲ حبه
پاپریکا: یک قاشق چایخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
۱. گوشت چرخکرده را همراه پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.
۲. پیاز رنده و سیر له شده را به گوشت بیفزایید و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس مواد را یک تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
۴. بعد از گذشت زمان لازم از مخلوط گوشت، همبرگرهایی گرد با قطر مناسب ایجاد کنید.
۵. همبرگرها را روی گریل یا منقل باربکیو قرار دهید و از هر طرف ۴ تا ۵ دقیقه گریل کنید.
نکته: گریل کردن و کبابی کردن همبرگر چربیهای اضافی آن را از بین میبرد. ادویهها نیز در کاهش چربی اضافی نقش مهم دارند.