طرز تهیه آش عدس به روش اصیل / یه آش سنتی ساده و خوشمزه که برای افطار عالیه

آش های ساده که حبوبات زیادی نداشته باشن، برای افطاری مناسبن؛ مثل آش برنج، آش گندم، آش اسفناج، آش ماش و... آش عدس هم یه آش ساده و خوشمزه ست که با مواد اولیه در دسترس تهیه میشه و می تونه یه غذای عالی برای افطار ماه رمضان باشه. در این مطلب، طرز تهیه آش عدس به روش اصیل رو بهتون آموزش میدیم و پیشنهاد می کنیم حتما امتحانش کنید. تا پایان همراه ما باشید.

شناسه خبر: ۴۳۹۹۱۹
 طرز تهیه آش عدس به روش اصیل / یه آش سنتی ساده و خوشمزه که برای افطار عالیه

مواد لازم برای تهیه آش عدس

عدس یک پیمانه

ماش یک پیمانه

برنج دو سوم پیمانه

سبزی آش ۳۰۰ گرم

پیاز ۴ عدد

سیر ۶ حبه

نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

ash-adas-4

طرز تهیه آش عدس

مرحله اول

برای تهیه آش عدس خوشمزه، باید از چند ساعت قبل عدس و ماش رو بشویید و با مقداری آب خیس کنید. برنج رو هم از دو ساعت قبل بشویید و جداگانه خیس کنید.

مرحله دوم

سبزی آش شامل اسفناج، تره، گشنیز، جعفری، شوید، و سیر که شستید و آب اضافیش خارج شده رو خرد کنید و کنار بذارید.

مرحله سوم

در این مرحله عدس و ماش رو آبکش کنید و به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بذارید تا به جوش بیاد. سپس شعله رو کم کنید تا عدس و ماش به مدت حدودا یک ساعت بپزن.

مرحله چهارم

وقتی عدس و ماش پختن، برنج رو آبکش کنید و سپس به همراه سبزی آش خرد شده به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. حدود یک ساعت دیگه هم زمان بدید تا آش به آرومی بجوشه و جا بیفته.

مرحله پنجم

حالا پیازها رو پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید. یک تابه روی حرارت بذارید، مقداری روغن مایع اضافه کنید وقتی روغن داغ شد، پیاز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا طلایی رنگ بشه. در آخر زردچوبه بریزید و بعد از کمی تفت دادن به قابلمه آش عدس اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم

وقتی آش عدس جا افتاد، کمی بچشید و نمک و فلفل اون رو اندازه کنید. در پایان آش عدس خوشمزه رو داخل ظرف مناسب بکشید و اون رو به همراه کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید. نوش جان.

منبع : شایانیوز
نظرات
پربازدیدترین خبرها