طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطاری

“حلوای اوماج” در افطاری ها و مراسمات عزاداری ترک زبان ها تهیه می شود و طرفداران خاص خود را دارد.

شناسه خبر: ۴۴۰۳۷۹
طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطاری

اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می باشد که اصولا توسط تبریزی ها طبخ می شود و در مراسمات عزاداری استفاده می شود ، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می شود.

درست کردن حلوای اوماج

مواد لازم حلوای اوماج

شیر : یک فنجان

آرد گندم الک شده : یک لیوان

شکر :یک لیوان

آب : یک لیوان سر خالی

روغن مایع : نصف لیوان

زرد چوبه : یک قاشق چایخوری

گلاب : ۱/۳ لیوان

زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا اوماج :

مرحله اول:

برای درست کردن حلوای اوماج ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و یکی دو جوش بزند. بعد آن را کنار بگذارید.

مرحله دوم:

سپس یک لیوان آرد را با زردچوبه مخلوط کنید و در سینی بریزید و بعد یک فنجان شیر را چندین بار روی آرد اسپری کنید و هم بزنید تا زمانی که کل آرد به شکل گلوله گلوله و یا خرده نان بشود.

طرز تهیه حلوای اوماج

تزیین حلوای اوماج

چرا به این نوع حلوا اوماج می گویند؟

مرحله سوم:

سپس یک ساعت در سینی پهن کنید تا آرد خشک شود و در طی این مدت چند بار آرد را زیر رو کنید. و بعد در غذاساز یا خرد کن بریزید تا یکدست شود.به این آرد در اصطلاح( اوماج )میگویند.

مرحله چهارم:

نصف لیوان روغن را داخل قابلمه ای بریزید و داغ کنید و بعد اوماج را اضافه کنید و با حرارت کم خوب هم بزنید تا از رنگ سفیدی در بیاید و به رنگ کرم شکلاتی در بیاید.

مرحله پنجم:

حالا شربت ، زعفران و گلاب را اضافه و هم بزنید تا حلوا جمع شود.

مرحله ششم:

حلوا را با حرارت کم به مدت یک ساعت دم کنید و هر ده دقیقه هم بزنید تا ته نگیرد.

حلوای اوماج آماده شده را به سلیقه دلخواه شکل دهید و با خلال پسته تزیین کنید.

منبع : پارسینه پلاس
نظرات
پربازدیدترین خبرها