
آبگوشت کشک یکی از غذاهای سنتی و مقوی همدان است که ترکیب خاص آن با کشک و نخود، طعمی منحصربهفرد ایجاد میکند. این غذا با نان سنگک و سبزی تازه سرو میشود و انتخابی عالی برای روزهای سرد سال است. در ادامه، طرز تهیه این آبگوشت لذیذ را خواهید آموخت.
مواد لازم
گوشت آبگوشتی | ۵۰۰ گرم |
بادمجان | ۴ عدد |
عدس | ۱ پیمانه |
کشک | ۱/۲ پیمانه |
نعنا داغ | ۱ ق غذا خوری |
پیاز | ۲ عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
فوت و فن ها دستور پخت آبگوشت بادمجان با کشک
نعنا داغ را بیشتر از چند ثانیه تفت ندهید زیرا تلخ خواهد شد.
کشک نباید بجوشد.
بعد افزودن کشک نمک را اندازه کنید تا غذا شور نشود.
میزان افزودن بادمجان را می توانید کم یا زیاد کنید.
آبگوشت بادمجان رب ندارد.
در رسپی شهرهای دیگر از نخود و لوبیا نیز در تهیه این غذا استفاده شده است.
به دلخواه می توانید در انتها کمی آبلیمو اضافه کنید.