خوشمزه بپزید؛ طرز تهیه کوکوی تره کوهی

کوکوی تره کوهی یک غذای ساده، سالم و خوش‌عطر است که به راحتی در زمان کوتاهی آماده می‌شود. این کوکو با طعم متفاوت و منحصر به فردی که دارد جز یکی از خوشمزه‌ترین انواع کوکو است.

شناسه خبر: ۴۴۴۰۸۸
خوشمزه بپزید؛ طرز تهیه کوکوی تره کوهی

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن کوکوی تره کوهی، ابتدا تره را بشویید و ریز خرد کنید. بعد از آن، گردوی خرد شده، زرشک و سیر رنده‌ شده را به مواد اضافه کنید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را با ادویه ترکیب و با مواد دیگر مخلوط کنید. در نهایت، مایه کوکو را داخل روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

رسپی این غذای خوش‌عطر را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکوی تره کوهی برای ۵ نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تره کوهی ۸۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مرحله اول: تره کوهی را آماده کنید

تره کوهی را تمیز کنید. برگ‌های ضخیم و پلاسیده آن را جدا سازید و در ظرف آب سردی به‌ خوبی تره را بشویید تا از هر گونه آلودگی پاک شود.

تره‌های خرد شده را در آبکش بگذارید و زمان دهید آب اضافی‌شان گرفته شود. با کمک چاقو تره را به صورت ریز خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

مرحله دوم: زرشک و گردو را اضافه کنید

مغز گردو را با کمک چاقو خرد کنید. گردوهای خرد شده را به تره درون کاسه اضافه کنید. اگر دوست ندارید گردو زیر دندان حس شود، می‌توانید آن را پودر کنید.

زرشک‌ها را نیز پس از شستن و خشک کردن به محتوای درون کاسه بیفزایید.

مرحله سوم: سیر و تخم‌مرغ را اضافه کنید

سیر را بشویید و پوست بگیرید با کمک سیر له کن آن را پوره و له کنید. پوره سیر را به مواد درون کاسه بیفزایید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را در کاسه بشکنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله چهارم: ادویه‌ها را اضافه کنید

پس از ترکیب شدن مایه کوکو، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.

حالا همه مواد را خوب با قاشق یا همزن دستی مخلوط کنید تا مایه‌ای یکنواخت به دست آید.

مرحله پنجم: کوکو را سرخ کنید

تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود.

سپس از مایه کوکو با قاشق بردارید و در تابه بریزید. سطح و دور کوکو را کمی صاف کنید و زمان دهید تا با حرارت ملایم یک سمت کوکو سرخ شود.

سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ و طلایی شود. پس از سرخ شدن کوکوها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

برای یکسان شدن شکل و اندازه کوکوها می‌توانید از قالب‌های کوچک استفاده کنید. ابتدا قالب‌ها را چرب کنید، در تابه قرار دهید و مایه کوکو را داخل قالب بریزید. بعد از سرخ شدن یک طرف، قالب را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم: کوکو تره کوهی را سرو کنید

کوکوهای سرخ شده را در ظرف سرو بچینید و با نان و سبزیجات دلخواهتان نوش جان کنید.

چه کنیم تا کوکو تره در زمان سرخ شدن وا نرود؟

برای جلوگیری از وا رفتن کوکوی تره، حتماً تره‌ها را خوب خشک کنید و از تخم‌مرغ کافی استفاده کنید تا مایه انسجام داشته باشد. افزودن یک قاشق آرد نخودچی یا آرد گندم کمک زیادی به سفت شدن کوکو می‌کند.

مایه نباید شل باشد و حتماً با حرارت متوسط و روغن داغ کوکو را بپزید. قبل از پخت هم می‌توانید مایه را چند دقیقه در یخچال استراحت دهید تا بهتر خودش را بگیرد.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز کوکوی تره کوهی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم کوکوی تره کوهی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای عطر بیشتر می‌توانید کمی شوید خشک یا نعناع خشک به مایه کوکو اضافه کنید.

می‌توانید کوکو را داخل فر هم بپزید؛ در دمای ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ دقیقه.

اضافه‌کردن یک قاشق ماست به مایه، کوکو را لطیف‌تر می‌کند.

برای کوکوی رژیمی از روغن زیتون یا پخت بدون روغن استفاده کنید.

اگر می‌خواهید کوکو سبک‌تر باشد، از روغن کمتر و تابه نچسب استفاده کنید.

کوکو را با شعله کم سرخ کنید تا مغزپخت شود.

منبع : عصر ترکیه
نظرات
پربازدیدترین خبرها