طرز تهیه تارت آلبالو؛ دسر خوشمزه و جذاب

در این بخش از مقاله آشپزی دستور پخت تارت آلبالو با تمام نکات آن به شما آموزش داده می شود.

شناسه خبر: ۴۵۰۵۰۶
 طرز تهیه تارت آلبالو؛ دسر خوشمزه و جذاب

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی تارت آلبالو ابتدا خمیر پایه تارت را با ترکیب کره سرد، آرد، شکر، آب سرد و وانیل آماده کنید و در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را باز کرده و در قالب بگذارید و در فر بپزید تا طلایی شود.

در مرحله بعد، کرم پاتیسیر را با شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر، نشاسته ذرت و کره آماده کنید و پس از خنک شدن روی خمیر پخته بریزید. آلبالوهای تازه را روی کرم بچینید و در نهایت با مارمالاد آلبالو و برگ نعنا تزیین کنید.

رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای خمیر تارت برای 5 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد سفید 2 پیمانه
کره سرد 120 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
آب سرد 2-3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرم پاتیسیر

 

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شیر 2 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری
کره 20 گرم
آلبالو تازه به مقدار دلخواه
برگ نعناع تازه به دلخواه (برای تزیین)

مرحله اول: خمیر تارت را آماده کنید

کره سرد را به شکل مکعبی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

آرد را روی کره الک کنید و با نوک انگشت مواد را به آرامی مخلوط کنید تا بافتی شبیه به خرده‌نان به وجود آید.

شکر و وانیل را به ترکیب درون کاسه اضافه و مخلوط کنید. سپس آب سرد را به تدریج بیفزایید تا خمیر جمع شود.

خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. توجه داشته باشید که خمیر نیازی به ورز دادن زیاد ندارد.

مرحله دوم: خمیر تارت را بپزید

پس از استراحت خمیر، سطح کار را کمی آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر چند میلیمتر باز کنید.

خمیر را در قالب تارت قرار دهید و با چنگال سوراخ‌هایی روی سطح آن ایجاد کنید تا هنگام پخت پف نکند.

قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه قرار دهید تا خمیر طلایی شود.

سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

مرحله سوم: کرم پاتیسیر را آماده کنید

در یک قابلمه کوچک، زرده تخم‌مرغ، شکر و نشاسته را با همزن دستی به خوبی مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

شیر را به آرامی اضافه کرده و همزمان مخلوط را هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود.

پس از غلیظ شدن، وانیل و کره را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

کرم را در کاسه‌ای بریزید و با سلفون تماس‌دار بپوشانید تا رویه نبندد و خنک شود.

مرحله چهارم: کرم و آلبالوها را روی تارت بریزید

پس از خنک شدن کامل کرم و خمیر، داخل تارت را با کرم پاتیسیر پر کنید.

آلبالوهای تازه و بدون هسته را روی سطح کرم بچینید و دقت کنید که چیدمان منظم و زیبایی داشته باشید تا ظاهر تارت حرفه‌ای‌تر شود.

مرحله پنجم: تارت را تزیین و سرو کنید

Cherry tart

برای براق و زیباتر شدن آلبالوها، می‌توانید کمی مارمالاد آلبالو را روی آن‌ها بزنید.

در پایان، با چند برگ نعنا تازه تارت را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه تارت آلبالو

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم تارت آلبالو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

از آلبالوهای هسته‌گیری شده استفاده کنید تا خوردن آن راحت‌تر باشد.

می‌توانید کمی پودر پسته یا خلال بادام روی آلبالوها بپاشید تا ظاهر و طعم بهتری داشته باشد.

از آلبالوهای تازه، سفت و کاملاً سالم استفاده کنید تا در زمان چیدن له نشوند.

کره باید کاملاً سرد باشد تا بافت ترد خمیر حفظ شود.

در آماده‌سازی خمیر، ورز دادن زیاد باعث سفت شدن آن می‌شود؛ فقط تا حدی که جمع شود کافی است.

برای جلوگیری از خیس شدن خمیر می‌توانید یک لایه نازک شکلات ذوب‌شده روی سطح خمیر پخته‌شده بمالید.

اگر کرم پاتیسیر شما گلوله شد، می‌توانید آن را از صافی عبور دهید.

اگر می‌خواهید تارت را شیرین‌تر کنید، می‌توانید آلبالوها را با کمی شکر و آبلیمو بپزید و سپس روی کرم بریزید.

بهتر است تارت را همان روز مصرف کنید تا آلبالوها شادابی خود را حفظ کنند.

در صورتی که دوست دارید کرم پاتیسیر کمی سبک‌تر شود، می‌توانید بعد از خنک شدن کمی خامه فرم‌گرفته به آن اضافه کنید.

برای عطر بهتر می‌توانید یک قطره اسانس وانیل بیشتر به کرم اضافه کنید.

قالب تارت را قبل از قرار دادن خمیر کمی چرب کنید تا به راحتی جدا شود.

در زمان پخت خمیر بدون مواد، می‌توانید از وزنه مخصوص یا حبوبات خشک برای جلوگیری از پف کردن خمیر استفاده کنید.

برای طعمی متفاوت می‌توانید کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده‌شده به کرم اضافه کنید.

فر را حتماً از قبل گرم کنید تا خمیر به خوبی بپزد.

در زمان افزودن شیر به زرده‌ها، شیر را کم‌کم اضافه کنید تا از بریدن مواد جلوگیری شود.

اگر زمان کافی دارید، خمیر را شب تا صبح در یخچال بگذارید تا بافت بهتری بگیرد.

استفاده از مارمالاد آلبالو باعث براق شدن میوه‌ها و زیبایی بیشتر تارت می‌شود.

برای طعم خاص‌تر می‌توانید کمی اسانس بادام به کرم پاتیسیر اضافه کنید.

برای برش تمیز تارت، بهتر است بعد از پر کردن، چند ساعتی در یخچال استراحت کند.

منبع : عصرترکیه
نظرات
پربازدیدترین خبرها