طرز تهیه چیکن کسترول

کسترول مرغ نوعی غذای مدرن و امروزی است که از ترکیب سینه مرغ با سیب زمینی، فلفل دلمه ای، خامه، پنیر پیتزا و... و داخل فر تهیه می شود.

شناسه خبر: ۴۵۱۲۵۳
 طرز تهیه چیکن کسترول

امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند.

کسترول مرغ نوعی غذای مدرن و امروزی است که از ترکیب سینه مرغ با سیب زمینی، فلفل دلمه ای، خامه، پنیر پیتزا و… و داخل فر تهیه می شود. این غذا برای افرادی که به فست فود و غذاهای پنیری علاقه دارند بسیار مناسب است و غذایی شیک و مجلسی برای مهمانی‌ها است. اگر به دنبال غذای جدید و مهیج برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیکن کسترول خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت چیکن کسترول

سیب زمینی: 2 عدد

سینه مرغ: 1 عدد

فلفل دلمه‌ای خرد شده: 1 پیمانه

پیاز: 1 عدد

پنیر پیتزا: 1 لیوان

سیر: 2 حبه

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه رقیق شده: نصف فنجان

نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه چیکن کسترول

8 158

برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست و به صورت نگینی خرد کنید.

سیب زمینی‌های خرد شده را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

برای اینکه غذا چربی کمتری داشته باشد، می‌توانید سیب زمینی‌ها را داخل دستگاه ایرفرایر و با روغن کم سرخ کنید.

در مرحله بعد پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز سرخ شود.

حالا سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و وقتی کمی مرغ آب انداخت، مواد را هم بزنید. حالا پاپریکا، نمک و فلفل را روی مواد بریزید و هم بزنید. در مرحله بعد فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.

1 دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه رب را تفت بدهید تا رنگ باز گند. حالا خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و رقیق شده است، به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

اجازه بدهید مواد 5 دقیقه با هم بجوشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید.

حالا ظرف موردنظر سرو را آماده کنید. مایه‌ای را که درست کرده‌اید، داخل قالب بریزید و سیب زمینی‌های سرخ شده را روی مواد بریزید.

در آخر پنیر پیتزا را روی مواد پخش کنید. حالا ظرف غذا را داخل فر 180 درجه سانتگیراد به مدت 20 دقیقه قرار بدهید تا بپزد. در این مرحله چیکن کاسترول خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم

پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه می‌شود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین‌های گروه A  و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می‌شود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم‌تر جذب بدن شوند. از ویژگی‌های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ‌وجه پس از پخت روغن پس نمی‌دهد. برای خوشمزه‌تر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید.

فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

منبع : فرارو
نظرات