نیمه‌ گم‌ شده مهربان و وفادار می‌خواهید؟ این ۷عادت را ترک کنید

بعضی عادت‌های ما نیمه‌های گمشده احتمالی‌مان را برای همیشه گم‌شده نگه می‌دارند. اما شاید وقتش رسیده که با این عادت‌ها خداحفظی کنیم و با شریک احتمالی آینده ملاقات کنیم. این مقاله به شما می‌گوید کدام عادت‌ها را باید ترک کنید.

شناسه خبر: ۴۲۸۸۲۵
نیمه‌ گم‌ شده مهربان و وفادار می‌خواهید؟ این 7عادت را ترک کنید

راهنماتو-اگر می‌خواهید در زندگی‌تان یک شریک عاطفی وفادار و مهربان جذب کنید، مهم است که رفتارها و نگرش‌های خودتان را بازبینی کنید. گاهی اوقات، برخی عادت‌ها و ذهنیت‌ها، نادانسته، شخص درست را از زندگی‌مان دور می‌کنند.

به گزارش راهنماتو، اگر آماده‌اید که رابطه معنادار و عمیقی در زندگی‌تان شروع کنید، این مقاله روی 7عادتی تمرکز کرده‌ است که باید با آن‌ها خداحافظی کنید. با راهنماتو همراه باشید.

1.حدیث نفس منفی

یکی از بزرگ‌ترین بازدارنده‌های ما برای جذب شرکای عاطفی وفادار و مهربان آن حرف‌های منفی‌ای است که در درون‌مان با خودمان می‌زنیم. این رفتار رایج اما مخرب است. وقتی به سختگیرترین منتفد خودتان تبدیل می‌شوید، ذهن‌تان را پر می‌کنید از شک و تردید و ترس.

این رفتار نه تنها روی خودتان اثر منفی می‌گذارد بلکه روی برداشت دیگران از شما نیز اثر منفی دارد. مثل این مانند که مدام دارید دیگران را از خودتان دور می‌کنید. سعی کنید شفقت و عشق‌ورزیدن به خود را یاد بگیرید. هر چه بیش‌تر این مهارت را تمرین کنید، بهتر متوجه می‌شوید کسی که حقیقتاً دوست‌تان دارد باید با شما چگونه رفتار کند.

2.نگه‌داشتنِ روابط گذشته

یکی دیگر از موانع برخورداری از رابطه مناسب، چسبیدن به آدم‌های گذشته است. چسبیدن به خاطرات روابط قدیمی نیز بازدارنده است. در این وضعیت مدام دارید آدم‌ها را با آن معیارها مقایسه می‌کنید که هم در حق خودتان و هم در حق آدم‌های جدید، بی‌انصافی است. این رفتار مانند دیواری عمل می‌کند که شما را از تجربه‌های جدید و ملاقات با شرکای عاطفی تازه محروم می‌کند. رها کردن روابط قدیمی به معنای فراموش کردن خاطرات آن‌ها نیست بلکه صرفاً به معنای آن است که به خودتان فرصت کنترل اکنون و آینده را می‌دهید. هر شخصی منحصربه‌فرد است و شریک عاطفی آینده نمی‌تواند یک شبیه‌سازی کامل از آدم گذشته شما باشد.

3.انتقاد شدید و آشکار از دیگران

آدم‌ها خیلی راحت ممکن است در دام بدگویی و انتقاد کردن از دیگران بیفتند. این امر به خصوص در مورد شرکای عاطفی احتمالی آینده صادق است. ممکن است فکر کنید اگر استانداردهای بسیار بالا برای خودتان تعیین کنید، بیش‌تر احتمال دارد شرکای عاطفی وفادار و مهربان جذب کنید. اما تحقیقات نشان می‌دهند افرادی که عادت دارند از دیگران انتقاد کنند، کم‌تر احتمال دارد از روابط‌شان لذت ببرند. زمانی که مدام از دیگران انتقاد می‌کنیم، یک مانع بین خودمان و دیگران ایجاد می‌کنیم که ما را از پیوند حقیقی با دیگران محروم می‌کند. این شکل از رفتار همچنین از ما تصویری دور از دسترس و سخت‌پسند به جهان عرضه می‌کند.

سعی کنید بیش‌تر از خصیصه‌های منفی، روی خصلت‌های مثبت آدم‌ها تمرکز کنید. با این کار دسترس‌پذیرتر به نظر می‌آیید و شانس به دست آوردن عشقی که می‌خواهید را افزایش می‌دهید.

4.ترس از آسیب‌پذیر جلوه کردن

آسیب‌پذیری ترسناک است. وقتی می‌گوییم باید آسیب‌پذیر باشید، منظورمان این است که باید خودِ حقیقی‌تان را پذیرا باشید. باید بپذیرید که کامل نیستید اما با وجود این خودتان را دوست داشته باشید. باید خطر طرد شدن و ناامید شدن را به جان بخرید.

آسیب‌پذیری یکی از اساسی‌ترین، عمیق‌ترین و معنادارترین بخش‌های ضروری برای برخورداری از پیوند معنادار است. آسیب‌پذیری باعث می‌شود که آدم‌ها همدیگر را درک کنند و بپذیرند. رها شدن از ترسِ آسیب‌پذیر به این معنی نیست که باید روح‌تان را برای هر فردی که ملاقات می‌کنید، برهنه کنید، بلکه به این معنی است که یاد بگیرید به تدریج به دیگران اعتماد کنید تا بتوانید رابطه‌ای معنادار بسازید.

5.توهم کمال

حتماً یک فهرست دارید که در آن ویژگی‌های شریک عاطفی آینده‌تان را برشمرده‌اید و به دنبال شخصی هستید که همه این ویژگی‌ها در مورد او صدق کند. اما چنین فهرستی که از یک شریک ایدئال در زندگی‌تان ساخته‌اید، شما را از تجربه عشق حقیقی باز می‌دارد. این فهرست باعث می‌شود نتوانید زیبایی دیگران را ببینید.

حقیقت این است که چنین آدمی اصلاً وجود ندارد. هر شخصی خصلت‌های آزاردهنده و بدقلقی‌های خودش را دارد و همین خصلت‌ها هستند که آدم‌ها را منحصربه‌فرد می‌کنند. زمانی که دست از این توهم بردارید، می‌توانید آدم‌ها را واقعی‌تر ببینید. آن وقت است که تازه می‌توانید چیزهایی که می‌خواهید و نمی‌خواهید را مشخص کنید.

به خودتان امکان غافلگیر شدن با زیبایی عدم کمال را بدهید. یک شرک عاطفی وفادار و مهربان کسی است که شما را با همه نقص‌هایتان می‌پذیرد.

6.ترس از تغییر

تغییر می‌تواند ترسناک باشد زیرا اغلب به معنای خارج شدن از ناحیه امن و پا گذاشتن در حریم ناشناخته‌هاست. اما از طرفی تغییر بخشی ضروری برای رشد و پیشرفت است. اگر از تغییر بترسید، بیش‌تر احتمال دارد که خودتان را از پیشرفت در رابطه عاطفی محروم کنید. این ترس دلیلی است که باعث می‌شود با اینکه حریم امن‌تان رضایت‌بخش نیست، در آن باقی بمانید. یادتان باشد که برای داشتنِ شریک عاطفی مهربان و وفادار باید تغییرات قابل توجه در ذهنیت و نگرش‌تان ایجاد کنید که یعنی باید بتوانید زندگی‌تان را با فرد دیگری سهیم شوید، عادت‌ها وسبک زندگی‌تان را با او تطبیق بدهید و گاهی نیز به نحوی تغییر کنید.

7.نادیده گرفتن نیازهای خود

گاهی ما آنچنان به دنبال شریک عاطفی درست می‌گردیم که از نیازهای خودمان غفلت می‌کنیم. یک مثل معروف است که می‌گوید وقتی ظرف‌تان خالی باشد، نمی‌توانید برای کسی چیزی از درون آن بریزید. بنابراین وقتی نیازهای برآورده نشده دارید، بعید است که بتوانید یک رابطه سالم و رضایت‌بخش را تجربه کنید.

به ذهن و بدن‌تان توجه کنید و الویت‌هایتان را فهرست کنید. به لحاظ فیزیکی، روانی و عاطفی خودتان را بسازید.

وقتی از خودتان محافظت می‌کنید و بر اساس نیازهایتان زندگی می‌کنید، مثبت‌اندیشی و عشق‌به‌خود را به اطراف می‌پراکنید. این نوع رفتار آدم‌های مثبت، وفادار و مهربان را به سمت‌تان جذب می‌کند.

 

نظرات
پربازدیدترین خبرها