نحوه پخت یک غذای متفاوت ترکیه ای با ۴ تخم مرغ آب پز

در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با ۳۰۰ گرم قارچ، یک عدد فلفل قرمز، یک عدد فلفل سبز، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، ۴ عدد تخم مرغ، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن، ۱/۲ قاشق چایخوری نعنا، ۵-۶ شاخه پیاز سبز و برای سس ۱ عدد تخم مرغ، ۱ لیوان شیر (۱۰۰ میلی لیتر)، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک (۴ گرم)، ۱.۵ قاشق غذاخوری آرد (۱۵ گرم) و پنیر چدار این غذا را درست می کند.

شناسه خبر: ۴۱۳۷۴۱
منبع : فرادید
نظرات
پربازدیدترین خبرها