با خرمالو یک دسر شیک و متفاوت برای سفره شب یلدا درست کن + آموزش ویدئویی

اگه قصد دارید سفره شب یلدای امسال رو متفاوت تر بچینید این ویدو رو حتما تماشا کنید چون یک پاناکوتای خرمالوی متفاوت و شیک و خواهید دید.

شناسه خبر: ۴۲۶۹۱۲

راهنماتو- شب یلدا کم کم داره نزدیک میشه و بسیاری از خانم های خانه دار از همین الان به دنبال چیدن یک سفره رنگین و زیبا هستن. سفره شب یلدا رو به ویژه با دسرهای جدید و متفاوت میشه به شکل جذابی شیک کرد. امروز قصد داریم طرز تهیه یک پاناکوتای خرمالو متفاوت رو به شما آموزش بدیم که میتونه سفره شب یلدای شما رو درخشان کنه.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا خرمالو:

۴ عدد خرمالو پوره شده

۴۰۰ گرم خامه صبحانه

۱/۲ پیمانه شکر

۱/۲ پیمانه شیر

۱/۲ پیمانه آب

۲۵ گرم پودر ژلاتین

برای تهیه پاناکوتا خرمالو ابتدا خامه، شکر و شیر رو روی حرارت ملایم بذارین تا مواد با هم مخلوط و یکنواخت بشن ولی نجوشن،

بعد به این مواد مخلوط آب و ژلاتین که به روش بن ماری ژلاتین توی آب حل شده رو اضافه کنین،

پوره ی خرمالو رو هم همینطور و مواد رو با هم مخلوط کنین.

حالا مایه پاناکوتا رو داخل قالبی که چرب کردین بریزین و بذارین تو یخچال که خودش رو بگیره در نهایت پاناکوتارو از قالب دربیارین و به دلخواه خودتون تزیینش کنین...

 

نظرات
پربازدیدترین خبرها