پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟ + ویدئو

پنیر پارمزان (Parmesan) یک نوع پنیر سخت و سفت ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می‌شود. این پنیر با طعمی قوی، نمکی و کمی تند شناخته می‌شود و معمولاً به صورت رنده‌شده در غذا‌هایی مثل پاستا، سالاد و سوپ استفاده می‌شود.

شناسه خبر: ۴۵۱۹۸۷
پنیر پارمزان چگونه تولید می شود؟ + ویدئو

فرادید نوشت: پنیر پارمزان به دلیل مدت زمان طولانی رسیدن (حدود ۱۲ تا ۳۶ ماه) و روش‌های خاص تولید، طعم و بافت متمایزی دارد که آن را به یکی از پنیر‌های محبوب و پرطرفدار جهان تبدیل کرده است.

منبع : عصر ایران
نظرات
پربازدیدترین خبرها