خورش برگ مو مجلسی: راز پخت بهترین خورش برگ مو با گوشت!

اگر به دنبال یک غذای مقوی و خوشمزه برای فصل تابستان و پاییز هستید، خورش برگ مو با گوشت می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

شناسه خبر: ۴۰۵۶۳۴
خورش برگ مو مجلسی: راز پخت بهترین خورش برگ مو با گوشت!

می‌خواهید خورش برگ موی مجلسی و بی‌نظیری را برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها خود تهیه کنید؟ در این مقاله، رازهای پخت بهترین خورش برگ مو با گوشت را به شما خواهیم گفت. با استفاده از این نکات، می‌توانید خورش برگ مویی را بپزید که همه را مجذوب طعم و عطر خود کند.

عصر ترکیه نوشت: خورش برگ مو جز یکی از خورش‌های سنتی و خوشمزه‌ای است که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه می‌شود. همان‌طور که از نام این غذا مشخص است برگ مو (برگ درخت انگور) جز یکی از مواد اصلی این خورشت است.

خورش برگ مو را با گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ متناسب با ذائقه و سلیقه غذایی خودتان می‌توانید تهیه کنید.

مواد لازم جهت تهیه خورش برگ مو با گوشت

گوشت ۲۰۰ گرم
برگ مو ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم
آب جوش ۲ پیمانه
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
لیمو

۱ عدد

طرز تهیه خورش برگ مو با گوشت

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این خورش ۴۰-۵۰ دقیقه است.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتر این خورش جذاب را تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این خورش در دسته‌بندی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.

چند دقیقه‌ای تفت دهید تا پیازها طلایی و سبک شوند.

مرحله دوم: آماده سازی سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید با کمک سیر له کن آن را پوره کنید.

پوره سیر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی

زردچوبه و فلفل را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

در همین مرحله رب گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و چند دقیقه رب را تفت دهید تا رب نیز رنگ باز کند.

مرحله چهارم: افزودن گوشت

گوشت را بشویید و به ابعاد یکسانی برش زنید.

قطعات گوشت را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

چند دقیقه تفت دهید تا گوشت‌ها تغییر رنگ دهند و بوی خامی‌شان گرفته شود.

مرحله پنجم: افزودن آب جوش و پخت خورش

آب جوش را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

حرارت را زیاد کنید منتظر باشید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید ۲۰-۳۰ دقیقه ای زمان دهید تا گوشت‌ها نیم‌پز شوند. در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی برگ مو روید.

مرحله ششم: آماده سازی برگ مو

برگ موها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان کمی گرفته شود.

شاخه آنها را جدا سازید با کمک چاقو برگ موها را ساطوری خرد کنید.

درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.

برگ موها را چند دقیقه‌ای در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهند سپس برگ موها را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.

محتوای خورش را به هم زنیم تا همه مواد خورش با هم ترکیب شود مجدد درب قابلمه را ببندید و ۲۰-۳۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا خورش بپزد.

مرحله هفتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

پس از اینکه خورش شما به غلظت مناسب رسید و لعاب انداخت با مقداری آب لیمو ترش و نمک چاشنی خورش را تنظیم کنید.

چند دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

پس از پخت خورش را در ظرف سرو بریزید و در کنار پلو یا کته نوش جان کنید.

اگر طرف‌دار طعم‌های ترش هستید به شما توصیه می‌کنیم که از چشیدن طعم این خورش غافل نشوید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش کامل و ساده بالا این خورش سنتی را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما نیز در تهیه این غذا از فوت و فن‌های استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک گذارید.

نظرات
پربازدیدترین خبرها