عصر ترکیه نوشت: شاید تا به حالا این مدل ته چین را امتحان نکردید، ولی مطمئن باشید که مجذوب طعم بینظیر و دلچسب آن خواهید شد.
ته چین قورمه سبزی، غذایی خوشمزه و مجلسی است که میتواند گزینهای ایدهآل برای پذیرایی در مهمانیها باشد.
مواد لازم برای تهیه ته چین قورمه سبزی
به گزارش اکالا ، مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این غذای لذیذ به شرح زیر است:
برنج | ۲/۵ پیمانه |
خورش قورمه سبزی | به مقدار لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست چکیده | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ته چین قورمه سبزی
برای تهیه ته چین قورمه سبزی، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: آماده سازی برنج
برنج را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. سپس در قابلمهای آب و نمک بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. برنج را آبکش کنید و ۷ دقیقه بجوشانید. برنج را تست کنید، اگر اطراف آن نرم و مغز کمی سفت بود، زمان آبکش کردن است.
مرحله دوم: تهیه مایه ته چین
زعفران را با ماست مخلوط کنید و اجازه دهید تا رنگ بگیرد. تخم مرغ را در کاسهای هم بزنید و مخلوط زعفران و ماست را به آن اضافه کنید. برنج آبکش شده را به این مخلوط اضافه و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: آماده سازی قورمه سبزی
از خورش قورمه سبزی غلیظ و آماده استفاده کنید. اگر قورمه سبزی شما شل است، آن را روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود.
نکته: میتوانید قورمه سبزی را از قبل به صورت جداگانه بپزید و از آن در ته چین استفاده کنید. اگر وقت کافی برای پخت قورمه سبزی ندارید، میتوانید از قورمه سبزی آماده استفاده کنید. فقط کافی است قورمه سبزی را گرم کنید و از آن در ته چین استفاده کنید.
مرحله چهارم: پخت ته چین
قابلمهای نسوز را چرب کنید و نصف مایه ته چین را در آن بریزید. با پشت قاشق آن را صاف و کمی فشرده کنید. سپس قورمه سبزی را روی مایه ته چین پخش کنید و باقی مانده مایه ته چین را روی آن بریزید. مجدداً با قاشق آن را صاف و کمی فشرده کنید.
درب قابلمه را بگذارید و شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت ۴۵ دقیقه اجازه دهید تا ته چین بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و ۱۰ دقیقه دم بگذارید.
مرحله پنجم: سرو کردن ته چین قورمه سبزی
پس از پخت، ته چین را به آرامی از قابلمه خارج کنید و در ظرف مورد نظر خود قرار دهید. این غذای لذیذ را میتوانید همراه با سالاد شیرازی، سبزی تازه و ترشی میل کنید. نوش جان!