طرز تهیه آش آلوی خوشمزه؛ غذای مقوی بدون گوشت

آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است که با مواد در دسترسی آماده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.

شناسه خبر: ۴۰۷۱۸۷
طرز تهیه آش آلوی خوشمزه؛ غذای مقوی بدون گوشت

نمناک نوشت: آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است که با مواد در دسترسی آماده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.

طرز تهیه آش آلو با رشته

خوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت.

مواد لازم آش آلو با حبوبات

مواد لازم مقدار
نخود پخته 1/3 پیمانه
لوبیا چیتی پخته 1/3 پیمانه
عدس خام 1/3 پیمانه
آلو بخارا 1/2 پیمانه
رشته آش به مقدار لازم
پیاز خرد شده 1 عدد
روغن به مقدار لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
رب 2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه آش آلو و عدس

  1. با مقداری روغن، پیاز خرد شده را تفت دهید تا کاملا سبک شود.
  2. زردچوبه، رب و نعنا خشک را به ترتیب و با کمی فاصله اضافه کرده و هر کدام را کمی تفت دهید.
  3. نخود ولوبیا چیتی پخته شده را به همراه عدس خام اضافه کنید.
  4. حالا نوبت افزودن آلو بخاراست.
  5. به ترکیب مواد آش، آب اضافه کرده و اجازه دهید 1 ساعت پخته و خوب جا بیفتد.
  6. بعد از اینکه مواد بخوبی باهم طبخ شدند، رشته آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
  7. در مرحله آخر و زمانیکه رشته نرم شد، نمک را اضافه کرده و آماده سرو کنید.
  8. آش را با پیاز داغ و نعنا داغ مخلوط کرده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .

آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

نظرات
پربازدیدترین خبرها