نمناک نوشت: ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.
در میان نکات و ترفندهایی که برای خوشمزه شدن خورش قیمه نذری و رستورانی باید بدانید طرز تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه از اهمیت ویژه ایی برخوردار است. ترفند فوق العاده ای برای خوش طعم و خوش عطر شدن خورش قیمه خواهیم گفت که مطمئنا بعد از یکبار امتحان، دیگر بدون رعایت این ترفند هرگز قیمه نخواهید پخت.
مواد لازم عصاره خورشت قیمه
چوب دارچین ۱ عدد
هل ۳ عدد
زنجبیل یک تکه کوچک
زعفران به میزان لازم
دستور تهیه عصاره خانگی خورشت قیمه
برای تهیه این عصاره خورشت خانگی و فوق العاده باید یک تکه زنجبیل را با چوب دارچین و هل با آب جوش دم کنید.
بعد از دم شدن کامل این ترکیب، از صافی رد کرده و با زعفران دم شده مخلوط کنید.
عصاره شما آماده است؛ داخل خورشت ریخته و عطر قیمه را درست مثل قیمه های نذری، مطبوع کنید.