طعم ترش و شیرین خورش آلبالو با گوشت قلقلی: یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه برای نهار یا شام

با کمی خلاقیت و سلیقه، می‌توانید این خورش را به روش‌های مختلف تزیین کنید و به سفره خود رنگ و لعاب بیشتری ببخشید.

شناسه خبر: ۴۰۷۶۲۶
طعم ترش و شیرین خورش آلبالو با گوشت قلقلی: یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه برای نهار یا شام

خورش آلبالو با گوشت قلقلی ، یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که با طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این غذا، غذایی مناسب برای نهار یا شام است و می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های ایرانی در هر فصلی از سال باشد.

در این مقاله، به آموزش طرز تهیه خورش آلبالو با گوشت قلقلی به صورت ساده و مرحله به مرحله می‌پردازیم. با دنبال کردن این دستور پخت، می‌توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

نمناک نوشت: یکی از خورش‌های خوشمزه مجلسی و فوری، خورش آلبالو با کوفته‌قلقلی است. طرز تهیه این خورش را در این مطلب برایتان آماده کرده‌ایم.

طرز تهیه خورش آلبالو مجلسی با کوفته قلقلی

یکی از خورشت های تابستانی پرطرفدار، خورش آلبالو مجلسی است که برای جویندگان تنوع غذایی، پیشنهادی فوق العاده در پاسخ به سوال پرتکرار نهار چی بپزم و شام چی درست کنم که تکراری نباشه، محسوب می شود. خورش آلبالو با مرغ و گوشت پخته می شود و شما میتوانید هر دو نوع را برای پذیرایی از میهمانان یا اعضای خانواده، در نظر بگیرید ولی نوع انتخابی ما در این مطلب خورش آلبالو با گوشت قلقلی است که طعم بینظیر آن را حتما باید امتحان کنید.

1

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ
آلبالو هسته گرفته شده یک پیمانه متوسط
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
شکر(دلخواه) به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت خورشت آلبالو با گوشت

  1. گوشتها را به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته شده به همراه ادویه ها، خوب ورز میدهیم و قلقلی های متوسطی آماده می کنیم.
  2. آب پیاز را دور نریزید.
  3. قلقلی ها را داخل روغن سرخ کرده و بعد از سرخ شدن، 1 قاشق رب گوجه را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم سرخ شود.
  4. در این مرحله، آب پیاز را به همراه آلبالوهای هسته گرفته شده به قلقلی ها اضافه میکنیم. (اگر مایل باشید میتوانید مقداری شکر به این غذا اضافه کرده و ترشی آن را کم کنید.)
  5. در آخر یک لیوان آب به ترکیب قلقلی ها و آلبالو اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا پخته و جا بیفتد.
  6. بعد از غلیظ شدن خورش، غذای شما آماده است.

نوش جان.

نظرات
پربازدیدترین خبرها