یک ترکیب جادویی؛

خوشمزه‌‌ترین سوپ شیر پاییزی رو با این مواد اولیه درست کن

در روزهای سرد سال یک کاسه سوپ شیر داغ و خوشمزه، می‌تواند دل‌های شما و خانواده‌تان را گرم کند. در ادامه شمارا با مواد اولیه و طرز تهیه این سوپ پرطرفدار که برای همه موقعیت‌ها مناسب است آشنا می‌کنیم.

شناسه خبر: ۴۱۵۶۱۰
خوشمزه‌‌ترین سوپ شیر پاییزی رو با این مواد اولیه درست کن

راهنماتو- سوپ شیر یک غذای گرم و مغذی است که طرز تهیه راحتی دارد و می‌توانید با کمی خلاقیت، آن را با طعم‌های مختلف تهیه کنید. ممکن است جزء بی‌شمار کسانی باشید که طعم این سوپ را می‌پسندند  و یا جزء معدود افرادی باشید که این سوپ خوشمزه را تا به حال امتحان نکرده‌اند و نمی‌دانند بهتر است این غذا را برای چه وعده و چه مناسبت‌هایی تهیه کنند.

به گزارش راهنماتو، سوپ شیر غذایی است که می‌توانید آن را در هر سه وعده صبحانه، نهار و شام میل کنید. این سوپ یک غذای سبک و در عین حال مغذی است و در روزهای بیماری نیز به کمکتان می‌آید. همچنین به عنوان پیش غذا برای مهمانی ها یک انتخاب عالی و کلاسیک است. در ادامه راهنماتو طرز تهیه این غذای همه کاره را به شما آموزش می‌دهد.

مواد لازم:

  • شیر کامل: 4 لیوان
  • آب مرغ یا آب سبزیجات: 2 لیوان
  • جو پرک: نصف پیمانه
  • هویج: 1 عدد (رنده شده)
  • پیاز: 1 عدد (ریز خرد شده)
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سوپ

  1. تفت دادن پیاز: در یک قابلمه کره را آب کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. تا زمانی که پیاز نرم و طلایی شود، آن را تفت دهید.
  2. اضافه کردن سایر مواد: جو پرک، هویج رنده شده، آب مرغ یا آب سبزیجات را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید. سپس، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید مواد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند تا جو پرک نرم شود.
  3. اضافه کردن شیر: شیر را به مخلوط اضافه کرده و حرارت را کم کنید. اجازه دهید سوپ به آرامی گرم شود و به جوش نیاید.
  4. نمک و فلفل: در پایان، نمک و فلفل را به مقدار دلخواه به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید.

نکات اضافی:

  • طعم‌دار کردن سوپ: می‌توانید با افزودن سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی، ذرت یا اسفناج، طعم سوپ را متنوع کنید. همچنین می‌توانید از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، زنجبیل یا دارچین استفاده کنید.
  • کرم کردن سوپ: برای کرم شدن سوپ، می‌توانید از خامه یا شیر خشک استفاده کنید.
  • سرو کردن: سوپ شیر را گرم سرو کنید. می‌توانید آن را با نان تست یا کراکر میل کنید.

نکته: برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند، می‌توان از شیر سویا یا شیر بادام استفاده کرد.

نوش جان و دل خوش!

نظرات
پربازدیدترین خبرها