یک ترکیب جادویی؛

طرز تهیه پاستا آلفردو به سبک رستورانی + ترفند پخت قارچ و گوشت برای پاستا

پاستا آلفردو، با پایه اصلی خامه و پنیر پارمزان، طعمی غنی دارد. این غذا به آسانی و در زمان کوتاه در خانه قابل تهیه است. در ادامه به طرز تهیه یک پاستا آلفردوی عالی به سبک رستورانی می‌پردازیم.

شناسه خبر: ۴۱۹۵۵۹
طرز تهیه پاستا آلفردو به سبک رستورانی + ترفند پخت قارچ و گوشت برای پاستا

راهنماتو- پاستا آلفردو، با سس خامه‌ای غنی و پنیر پارمزان رنده شده، یکی از محبوب‌ترین و کلاسیک‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با طعمی بی‌نظیر و بافت نرم و لطیف، دل هر کسی را می‌رباید.

به گزارش راهنماتو، پاستا آلفردو که به سادگی تهیه می‌شود، ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها و بافت‌های مختلف است. در ادامه راهنماتو طرز تهیه این غذا را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو:

chicken-alfredo

  • پاستا پنه: 1بسته
  • سینه مرغ: 1عدد
  • قارچ: 300 گرم
  • جعفری تازه: 6/1 پیمانه
  • کره: به میزان لازم
  • سیر: 2 حبه
  • خامه: 1پیمانه
  • شیر پرچرب: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا آلفردو به سبک رستورانی:

6035rhddgتهیه سس آلفردو:

  1. در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط آب کنید.
  2. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر آزاد شود.
  3. سینه مرغ را قطعه قطعه کرده و با کره و سیر به خوبی تفت دهید تا سرخ شده و رنگ‌شان عوض شود.
  4. نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.
  5. مواد را از ماهی‌تابه خارج کرده و با دستمال کاغذی ماهی‌تابه را تمیز می‌کنیم.
  6. قارچ‌های ورقه ورقه شده را با کرده تفت می‌دهیم.
  7. موادی را که از قبل آماده کردیم به قارچ‌ها اضافه می‌کنیم.
  8. حرارات شعله را کم می‌کنیم و خامه و شیر را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست شوند.
  9. پنیر پارمیزان را به مواد اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا با مواد مخلوط شوند.
  10. جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.

پختن پاستا:

در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و به آن نمک اضافه کنید. پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و یک دقیقه قبل از اینکه کاملا نرم شود، آبکش کنید. کمی از آب پاستا را نگه دارید.

کمی از آب پاستا رو به سس اضافه کنید تا سس رقیق‌تر شود و بهتر به پاستا بچسبد..

مخلوط کردن پاستا و سس:

پاستای آبکش شده رو به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا با سس آلفردو مخلوط بشه.

پاستا آلفردو رو در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمزان بیشتر و کمی برگ جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.

نکات مهم:

  • پنیر پارمزان: از پنیر پارمزان اصل استفاده کنید تا طعم سس آلفردو بهتر شود.
  • خامه: از خامه و شیر پر چرب استفاده کنید تا سس غلیظ‌تر و خوشمزه‌تر شود.
  • آتش کم: سس آلفردو را روی حرارت کم بپزید تا نسوزد و خامه تلخ نشود.
  • هم زدن مداوم: در حین تهیه سس، مرتب هم بزنید تا سس یکدست شود و پنیر پارمزان گلوله نشود.
  • آب پاستا: اضافه کردن کمی آب پاستا به سس باعث می‌شود سس نرم‌تر و لطیف‌تر شود.

ترفند پخت قارچ و گوشت برای پاستا

19402-quick-and-easy-alfredo-sauce-DDMFS-4x3-17abb2055c714807944172db9172b045انتخاب مواد اولیه با کیفیت

  • قارچ: بهتر است از قارچ‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید. قارچ‌های دکمه‌ای، قارچ صدفی و قارچ‌های جنگلی انتخاب‌های مناسبی هستند.
  • گوشت مرغ: از فیله مرغ بدون استخوان و پوست استفاده کنید.

آماده‌سازی مواد

  • قارچ: قارچ‌ها را تمیز کرده و به برش‌های نازک یا تکه‌های کوچک خرد کنید. قارچ‌ها را جدا از مواد دیگر و با کره تفت دهید و سپس به باقی مواد اضافه کنید.
  • گوشت مرغ: گوشت مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کنید. برای بهتر شدن طعم مرغ از یک ساعت قبل تکه‌های مرغ درون روغن زیتون، نمک و فلفل بخوابانید.

grilled-chicken-alfredo-pasta-p4_11zon

نوش جان و دل خوش

نظرات
پربازدیدترین خبرها