راهنماتو- پاستا آلفردو، با سس خامهای غنی و پنیر پارمزان رنده شده، یکی از محبوبترین و کلاسیکترین غذاهای ایتالیایی است که با طعمی بینظیر و بافت نرم و لطیف، دل هر کسی را میرباید.
به گزارش راهنماتو، پاستا آلفردو که به سادگی تهیه میشود، ترکیبی بینظیر از طعمها و بافتهای مختلف است. در ادامه راهنماتو طرز تهیه این غذا را مرحله به مرحله به شما آموزش میدهد.
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو:
- پاستا پنه: 1بسته
- سینه مرغ: 1عدد
- قارچ: 300 گرم
- جعفری تازه: 6/1 پیمانه
- کره: به میزان لازم
- سیر: 2 حبه
- خامه: 1پیمانه
- شیر پرچرب: یک پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده
- نمک، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا آلفردو به سبک رستورانی:
تهیه سس آلفردو:
- در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط آب کنید.
- سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر آزاد شود.
- سینه مرغ را قطعه قطعه کرده و با کره و سیر به خوبی تفت دهید تا سرخ شده و رنگشان عوض شود.
- نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
- مواد را از ماهیتابه خارج کرده و با دستمال کاغذی ماهیتابه را تمیز میکنیم.
- قارچهای ورقه ورقه شده را با کرده تفت میدهیم.
- موادی را که از قبل آماده کردیم به قارچها اضافه میکنیم.
- حرارات شعله را کم میکنیم و خامه و شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شوند.
- پنیر پارمیزان را به مواد اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا با مواد مخلوط شوند.
- جعفری خرد شده را به مواد اضافه کنید.
پختن پاستا:
در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و به آن نمک اضافه کنید. پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید و یک دقیقه قبل از اینکه کاملا نرم شود، آبکش کنید. کمی از آب پاستا را نگه دارید.
کمی از آب پاستا رو به سس اضافه کنید تا سس رقیقتر شود و بهتر به پاستا بچسبد..
مخلوط کردن پاستا و سس:
پاستای آبکش شده رو به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا با سس آلفردو مخلوط بشه.
پاستا آلفردو رو در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمزان بیشتر و کمی برگ جعفری و گوجه گیلاسی تزیین کنید.
نکات مهم:
- پنیر پارمزان: از پنیر پارمزان اصل استفاده کنید تا طعم سس آلفردو بهتر شود.
- خامه: از خامه و شیر پر چرب استفاده کنید تا سس غلیظتر و خوشمزهتر شود.
- آتش کم: سس آلفردو را روی حرارت کم بپزید تا نسوزد و خامه تلخ نشود.
- هم زدن مداوم: در حین تهیه سس، مرتب هم بزنید تا سس یکدست شود و پنیر پارمزان گلوله نشود.
- آب پاستا: اضافه کردن کمی آب پاستا به سس باعث میشود سس نرمتر و لطیفتر شود.
ترفند پخت قارچ و گوشت برای پاستا
انتخاب مواد اولیه با کیفیت
- قارچ: بهتر است از قارچهای تازه و باکیفیت استفاده کنید. قارچهای دکمهای، قارچ صدفی و قارچهای جنگلی انتخابهای مناسبی هستند.
- گوشت مرغ: از فیله مرغ بدون استخوان و پوست استفاده کنید.
آمادهسازی مواد
- قارچ: قارچها را تمیز کرده و به برشهای نازک یا تکههای کوچک خرد کنید. قارچها را جدا از مواد دیگر و با کره تفت دهید و سپس به باقی مواد اضافه کنید.
- گوشت مرغ: گوشت مرغ را به تکههای کوچک خرد کنید. برای بهتر شدن طعم مرغ از یک ساعت قبل تکههای مرغ درون روغن زیتون، نمک و فلفل بخوابانید.
نوش جان و دل خوش