
همانطور که میدانید امسال عید نوروز با ماه رمضان مصادف شده است. این همزمانی زیبا موجب شده است تا اقوام و فامیل برای وعده افطار و همزمان دید و بازدید عید به دیدن همدیگر بروند. در این میان خوردن ترکیبی از شیرینیهای عید، زولبیا و بامیه و آجیل در کنار یکدیگر صفای خاص خودش را دارد. اما شما میتوانید با داشتن برخی شیرینیها و خوراکیها که برای هر دو مناسبت مناسب هستند، از مهمانها پذیرایی کنید. شیرینی خرمایی نوعی شیرینی خوشمزه و بدون دردسر است که روش تهیه بسیار آسانی دارد و برای درست کردن آن نیازی به پختن و فر نیست. این شیرینی همچنین به دلیل داشتن خرما بسیار مقوی و انرژیزا است، به همین خاطر برای سفره افطار یک انتخاب مناسب است. اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی خرمایی همراه ما باشید.
مواد لازم
شیر: یک چهارم لیوان
بیسکوییت پتیپور یا وانیلی: ۱ بسته
کره ذوب شده: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه میانی
خرما: ۵۰۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: نصف پیمانه
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
نکات مهم
ـ بیسکوئیت پتی پور ازجمله محصولاتی است که برای تهیه انواع دسر و چیز کیک از آن استفاده میشود و به دو صورت وانیلی و کاکائویی در بازار موجود است. برای تهیه این دسر میتوانید به جای بیسکوئیت پتی پور از بیسکوئیت مادر یا هر نوع بیسکوییت ساده وانیلی استفاده کنید.
ـ برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسبتر است.
ـ برای درست کردن این کره میتوانید از هر نوع خرمای شیرین و عسلی که دوست دارید استفاده کنید، ولی رطب برای درست کردن این کره مناسب نیست.