
یکی از انواع پلوهای بسیار خوشمزه است که می توانید به دو صورت تهیه کنید یا میگو را لا به لای پلو بریزید و یا به صورت کبابی یا گریل شده در کنار سبزی پلو میل کنید.
مواد لازم
میگو ۳۵۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
سبزی پلویی ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیموترش ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، دارچین به مقدار لازم
مرحله اول: مزه دار کردن میگو
ابتدا میگو ها را شسته و اگر نیاز به رگ گیری دارد انجام دهید سپس داخل یک کاسه بریزید و روی آن پیاز را پوست بگیرید و رنده بزنید سپس سیر پوست کنده و خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد کمی ادویه و آب لیموترش و روغن زیتون و زعفران را نیز اضافه کنید و هم بزنید و روی کاسه را پوشانده و برای ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد میگو بروند.
مرحله دوم: سرخ کردن
در ادامه حدود ۴۰ گرم کره را داخل تابه ریخته تا ذوب شود سپس میگو را به همراه همان پیاز رنده شده همراه با آبش داخل تابه ریخته و تفت دهید تا آب میگو تبخیر و سرخ شود این مرحله نباید بیشتر از ۷ دقیقه طول بکشد وگرنه میگو حالت پلاستیکی می گیرد.
مرحله سوم: تهیه سبزی پلو با میگو
در ادامه برنج را از قبل با کمی نمک خیس کرده و بگذارید تا به جوش بیاد سپس آبکش کنید. کف قابلمه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس ته دیگ دلخواه را قرار دهید سپس مقداری برنج ریخته و کمی سبزی پلویی و بعد کمی دارچین و میگو بریزید و همین طور هم بزنید و لایه ها را تکرار کنید سپس سبزی پلو با میگو را برای ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا پخته شود در انتها مقداری کره یا روغن بریزید نوش جان.