
کباب تابه ای با سس انار و گردو، یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال طعمی متفاوت و جذاب در غذاهای ایرانی هستند. این کباب با ترکیب گوشت چرخکرده و گردو، طعمی لذیذ و مقوی پیدا میکند که همراه با سس انار و رب انار، طعمی ملس و دلپذیر به آن میدهد. وقتی کبابها در این سس غوطه ور میشوند و با حرارت ملایم پخته می شوند، طعمی نرم و لذیذی دارد که هر لقمه اش فوق العاده خوشمزه است و شما حتما این غذا را در برنام هفتگی خود قرار می دهید.. این غذا علاوه بر طعم فوقالعاده اش، بهخاطر ظاهر زیبا و جذابش می تواند در مهمانی ها و دورهمی ها بدرخشد.
مواد لازم برای تهیه سس
سس انار ۴ قاشق غذا خوری
رب انار ۱ ق غذا خوری
گردوی پودر شده ۳ ق غذا خوری
نمک و فلفل هر کدام ۱ قاشق چای خوری
آب جوش ۱ لیوان
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد (رنده شده و آب گرفته)
گردوی پودر شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زعفران هر کدام ۱/۲ قاشق چای خوری
مرحله اول: آماده سازی کباب
در یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و آب گرفته، گردوی پودر شده، نمک، فلفل و زعفران را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
مرحله دوم: پهن کردن مواد
مخلوط گوشت را داخل یک تابه با قطر ۲۲ سانتیمتر پهن کنید. اگر از تابه بزرگ تر استفاده می کنید، در نظر داشته باشید که کبابها ممکن است پس از پخت کوچک تر شوند.
مرحله سوم: سرخ کردن
۲ قاشق غذا خوری روغن (ترجیحا روغن کرمانشاهی) روی سطح گوشت بریزید. تابه را روی حرارت بالا قرار دهید و کباب را از هر دو طرف سرخ کنید. برای این مرحله، درب تابه را نبندید تا کباب ها بخار نکنند و بافتشان ترد شود.
مرحله چهارم: پخت کباب
در یک کاسه، سس انار، رب انار، گردوی پودر شده، نمک، فلفل و آب جوش را مخلوط کنید تا یکدست شوند.پس از سرخ شدن کباب ها، سس آماده شده را روی آن ها بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کباب ها با حرارت ملایم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و سس به خورد آن ها برود.این کباب خوشمزه را میتوانید همراه با برنج، نان یا سبزیجات تازه سرو کنید.