راهنماتو- «با نون لواش چی بپزم که هم خدارو خوش بیاد هم بندهی خدا؟!»
عدهای هستند که اصلا به هیچوجه حاضر نیستند طعمهای نو را تجربه کنند اما به همان نسبت هم غذاهای جدید طرفداران خاص خود را دارند. اینکه بتوانید غذاهای جدید را به منوی هفتگی یا ماهانهی منزلتان وارد کنید هم برای روحیهی خودتان خوب هست و هم اهالی منزل! باور نمیکنید؟! خب امتحان کنید!
به گزارش راهنماتو، این غذا را اگر یک بار درست کنید مطمئنا منتظرید تا دومین و سومین و بارهای بعدی آن هم برسد و طبخش کنید و میلش بفرمایید!
برای رول سوخاری چی لازم داریم؟!
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
سیب زمینی متوسط |
۴ عدد |
نان لواش |
یک عدد |
سوسیس کوکتل یا هر مدلی که داشتید! |
دو عدد |
پنیر پیتزا |
یک و نیم لیوان |
تخم مرغ |
دو عدد |
فلفل دلمه ای |
نصف یک عدد |
نمک و فلفل سیاه و وپاپریکا و پودر سیر |
هر کدام نصف قاشق چایخوری |
پودر سوخاری پولکی یا ساده |
یک لیوان |
چطوری درستش کنیم؟
سیب زمینیها را خوب بشویید و آبپز کنید. وقتی خنک شد رنده کنید. سوسیسها را هم رنده کرده و به همراه فلفل دلمهای خرد شده و پنیر پیتزا و ادویهها به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نان لواش را پهن کرده و از موادی که تهیه کردید یکدست روی نان پهن کنید.
بعد نان را به صورت رولت لوله کنید. یا به صورت مستطیلی این کار را انجام بدهید. بعد با قیچی برش بزنید. برشهای لقمهای مانند آنچه که در عکس مشاهده میکنید.
در یک ظرف جداگانه تخم مرغها را با نمک و فلفل خوب هم بزنید. هر رول را در تخم مرغ بغلتانید و بعد در پودرسوخاری پولکی بزنید و در این مرحله اگر وقت دارید آن را سلفون بکشید و اجازه بدهید نیم ساعت در یخچال بمانند. اگر هم وقت ندارید در روغن داغ سرخ کنید. بسیار خوشمزه و لذیذ است و میتوانید برای تولدها و دورهمیها هم از آن استفاده کنید. ضمن اینکه از آن دسته غذاهایی است که سریع آماده میشود و بچهها هم خیلی به آن علاقمند میشوند.