راهنماتو- «کی حوصله داره صبر کنه تا خیارشور آماده بشه؟!»
دیگر نه صبر میخواهد نه حوصله! یک زمانی درست کردن خیارشور روزها زمان میبرد و باید طی تشریفاتی این کار صورت میگرفت اما با امتحان کردن راههای جدید و ترفندهای خوب هر چیزی که بخواهید در سریعترین زمان در دسترستان خواهد بود!
به گزارش راهنماتو، خیارشوری که در خانه درست شود علاوه بر جنبهی اقتصادی قضیه چون به دست خودتان آماده شده است لذتی دوچندان دارد. اگر خیار بیش از چند روز در یخچال بماند طراوت و تازگی خود را از دست میدهد، یا چروک و پلاسیده میشود یا کپک میزند، بهترین راه برای جلوگیری از خراب شدن خیارها تبدیل بهینهی آنهاست. حتی اگر چند عدد خیار روی دستتان مانده تنبلی نکنید و به این شیوه یک ظرف خیارشور خوشمزه درست کنید!
مواد لازم برای خیارشور:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
خیار |
یک کیلو |
سرکه سفید |
دو پیمانه |
نمک |
دو قاشق غذاخوری |
آب |
دو پیمانه |
شکر |
دو قاشق غذاخوری |
لیموترش برش خورده |
سه برش |
سیر |
چند حبه |
جعفری و ترخان تازه |
به مقدار لازم |
خیارشور را این مدلی درست کن:
به یک ظرف که درهایش خوب بسته شود نیاز دارید. داخل ظرف یک لایه از خیارها را بچینید و جعفری و ترخان روی آنها بریزید و برشهای لیموترش را هم اضافه کنید. چند حبه سیر را داخل ظرف پرتاب کنید! کجای ظرف؟! اهمیتی ندارد سیرها هر کجا باشند به کار خود که مزهپراکنی است واقف هستند! شکر و نمک را هم بریزید و یک لایه دیگر خیار بچینید و باز هم بقیه مواد را به همین سبک که گفتیم در ظرف قرار دهید. آب و سرکه را روی کل مواد بریزید و در ظرف را ببندید و یک شب به آن فرصت استراحت بدهید. خیارها طی فرایندی تغییر رنگ و مزه خواهند داد و فردا برای شما یک خیارشور خوشمزه خواهند شد! بعد از آماده شدن، ظرف را حتما در یخچال بگذارید که لذت گاز زدن خیارشور خنک خیلی بیشتر است!
اگر موادی که در اختیار دارید کمتر از این میزان است که گفتیم، به نسبت، بقیه مواد را هم کاهش بدهید.
حالا یک الویه یا کتلت درست کنید و با این خیارشورهای دستساز خانگی یک وعده غذای فوقالعاده میل کنید! نوش جان.