راهنمای سفر؛ استان‌ها و شهرهای پرتقاضا برای سفر در نوروز اعلام شد

ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با رصد رزرو اقامتگاه‌ها تا کنون استان‌ها و شهرهای پرتقاضا برای سفرهای نوروزی را اعلام کرد.

شناسه خبر: ۴۴۰۷۷۱
راهنمای سفر؛ استان‌ها و شهرهای پرتقاضا برای سفر در نوروز اعلام شد

ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با رصد رزرو اقامتگاه‌ها تا کنون استان‌ها و شهرهای پرتقاضا برای سفرهای نوروزی را اعلام کرد. بر این اساس نیز پیش‌بینی شده است بیشترین سفرها در روزهای سوم و چهارم فروردین ماه انجام شود. ستاد سفر همچنین از کمبود حدود هزار ناوگان اتوبوس نسبت به سال گذشته اطلاع داد.

مصطفی فاطمی، دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر (پایش و مدیریت سفرهای کشور) که در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تشکیل شد، با اعلام اینکه سامانه ستاد سفر و درج اطلاعات از ۲۲ اسفندماه رسما آغاز می‌شود، برگزاری این جلسه را به‌منظور هماهنگی‌های بین‌بخشی و برنامه‌ریزی هرچه بهتر برای تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ ضروری دانست و از برگزاری نشست‌های ستاد اجرایی سفر در استان‌ها با حضور استانداران و تشکیل کمیته‌های استانی و  نظارت‌های ملی و استانی خبر داد.

او همچنین به برپایی هزار نوروزگاه در اماکن تاریخی، بازارچه‌های صنایع‌دستی و کمپین‌های ورودی شهرها اشاره کرد.

اعلام استان‌ها و شهرهای پرتقاضا برای سفر در نوروز

دبیر ستاد مرکزی هناهنگی خدمات سفر براساس آمار رزرو تخت‌های اقامتی در اپلیکیشن‌ها و سایت‌های رزور اطلاع داد: استان‌های خراسان رضوی، مازندران و هرمزگان بیشترین تعداد مسافر را برای نوروز دارند و شهرهای مشهد، کیش، یزد، قشم، شیراز، اصفهان و بندرعباس با افزایش مسافر در ایام تعطیلات پیش‌رو مواجه هستند.

فاطمی بیان کرد: امیدواریم با پایش و مدیریت درست سفرهای نوروزی، برنامه‌ریزی بهتری به‌منظور ارائه هرچه بهتر خدمات به مسافران نوروزی انجام شود.

او با بیان اینکه وضعیت آب و هوا در انتخاب مقصد سفرها تاثیرگذار است، وضعیت هوایی مناطق غربی کشور را برای سفر مناسب دانست.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با بیان اینکه دولت در راستای کاهش سوانح جاده‌ای و پویش «نه به تصادفات» توجه و برنامه‌ریزی جدی دارد، به برگزاری دو جلسه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و پلیس فراجا اشاره کرد و افزود: فرهنگ‌سازی برای ارتقای دانش سفر و استفاده از خودرو از مهم‌ترین مباحث و محورهای این جلسات عنوان کرد.

فاطمی همچنین به راه‌اندازی پویش «سفر بی‌زباله» در استان‌ها با موضوع فرهنگ‌سازی در حوزه محیط زیست و برگزاری رزمایشی به‌منظور پاکسازی سواحل در روز چهارشنبه اشاره کرد.

دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر،  اهمیت گزارش‌های لحظه‌ای اورژانس را برای شناسایی و اتخاذ تدابیر از سوی استان‌ها حائز اهمیت و موثر دانست و به تاثیر سازمان امور عشایر در کاهش تصادفات و تنوع‌بخشی به گردشگری مورد تاکید قرار داد.  

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی همچنین گفت: امیدواریم مصوبه شورای فرهنگ عمومی برای خدمات‌رسانی به مسافران در ماه مبارک به‌درستی اجرا شود.

فاطمی تاکید کرد: ملاک اول در اقامت با اماکن رسمی، سپس نیمه رسمی و در نهایت اضطراری است و فعالیت مدارس و وزارت آموزش و پرورش نباید به گونه‌ای باشد که جای مراکز رسمی را بگیرد و نباید تقابلی به وجود بیاید.  

کمبود هزار ناوگان اتوبوس/ کاهش رضایتمندی مسافران از اماکن پذیرایی

انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری نیز در نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت: ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۶ فروردین ماه  ۱۴۰۴ فعال خواهد بود.

معاون گردشگری با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود بیشترین سفرها در سوم و چهارم فروردین ماه انجام شود، اهمیت آمادگی استان‌های مسافرپذیر را از جهات مختلف از جمله تهیه اقلام خوراکی، سوخت و اسکان‌دهی مسافران متذکر شد.

محسنی بندپی به کمبود هزار ناوگان اتوبوس نسبت به سال گذشته و افزایش استفاده از خودروهای شخصی اشاره کرد و توجه جدی به موضوع نظارت را در دستگاه‌های مختلف مورد تاکید قرار داد.

او به فعالیت سامانه «مسافر یار» در سطح ملی اشاره کرد و ادامه داد: این سامانه در حوزه نظارت چند سالی است که در اصفهان راه‌اندازی شده و امسال قرار است کشوری شود.

محسنی بندپی به کاهش رضایتمندی مسافران از اماکن پذیرایی اشاره کرد و تقویت نظارت‌ها از سوی وزارت بهداشت و درمان و معاونت گردشگری به‌منظور ارتقای خدمات‌دهی این اماکن را مورد تاکید قرار داد.

معاون گردشگری کشور با اشاره به آمار تلفات جاده‌ای، موضوع سوانح جاده‌ای را یکی از مهم‌ترین چالش‌های کشور عنوان کرد و همکاری بین بخشی را برای کاهش این آمار مهم دانست.

او با اشاره به آمار بالای تلفات جانی و مصدومان این سوانح بر اهمیت راه‌اندازی پویش‌هایی مانند «چشم به راهیم» و «نه به تصادفات» در ایجاد خیزش‌های جدید در کشور تاکید کرد و ایجاد استراحتگاه‌ها در مبادی شهرها، آموزش و  فرهنگ‌سازی را در این راستا حائز اهمیت دانست.

محسنی بندپی با اشاره به تغییرات جوی در هفته اول نوروز بر ضرورت اقدامات لازم در راستای اطلاع‌رسانی و به‌منظور پیشگیری از حوادث جاده‌ای، تاکید کرد.

معاون گردشگری کشور با اعلام آمادگی کامل در ابعاد مختلف برای ارائه خدمات به مسافران بیان کرد: امیدواریم برنامه‌ریزی‌های انجام شده به اقدامات به‌ هنگام، به موقع و اثر بخش منجر شود.

منبع : ایران جیب
نظرات
پربازدیدترین خبرها