راهنماتو- آیا دوست دارید به کمک یک نوشیدنی خنک، رنگارنگ و زیبا از گرمای تابستان نجات پیدا کنید؟ پیشنهاد ما برای شما نوشیدن یک لیوان بابل تی است. یک نوشیدنی پرطرفدار جهانی که با نام چای حبابدار نیز شناخته می شود و زادگاهش تایوان است. امروز قصد داریم طرز تهیه این نوشیدنی پرطرفدار و خوش طعم را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای هر طعم بابل فروت:
آبمیوه طبیعی یا مصنوعی (با طعم دلخواه): 60 میلی لیتر
شکر: دو قاشق غذاخوری
نشاسته تاپیوکا: 70 گرم
رنگ ژله ای خوراکی: یک قطره
مواد لازم برای شهد هر طعم بابل فروت:
آبمیوه طبیعی یا مصنوعی (با طعم دلخواه) : 170 میلی لیتر
شکر: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله اول: ابتدا آبمیوه، دو قاشق غذاخوری شکر و دو قاشق غذاخوری نشاسته تاپیوکا را درون ماهیتابه ریخته و بخوبی هم بزنید. پس از اینکه مواد بخوبی مخلوط شدند، یک قطره رنگ ژله ای به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حدود دو الی سه دقیقه مواد را هم بزنید تا غلیظ شوند. سپس حرارت را خاموش کنید.
مرحله دوم: 50 گرم نشاسته را به مواد درون تابه اضافه کرده و هم بزنید. مواد را روی یک سطح صاف تمیز قرار داده و بخوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی ایجاد شود و هیچ گونه گلوله نشاسته ای در آن دیده نشود.
مرحله سوم: روی سطح کار مقدار کمی نشاسته بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید. روی خمیر نیز مقدار کمی نشاسته بریزید و با استفاده از وردنه خمیر را پهن کنید. سعی کنید خمیر را به شکل چهارگوش درآورید. اکنون با استفاده از کاردک خمیر را از دو ضلع مجاور به شکل نوارهای یک سانتی برش بزنید. با این کار تعداد زیادی مربع با ضلع یک سانتی متر خواهید داشت.
مرحله چهارم: حال مربع ها را با استفاده از دست بخوبی گرد کنید. در صورت چسبنده بودن خمیر می توانید از مقدار کمی نشاسته نیز استفاده کنید. هر تکه را که گرد کردید درون نشاسته بغلطانید و با استفاده از یک کیسه فریزر روی آن را بکشید تا خشک نشود. وقتی همه تکه ها را گرد کردید، آنها را داخل الک ریخته و تکان دهید، تا نشاسته های اضافی آن از بین بروند. به این تکه های گرد اصطلاحا بابل فروت گفته می شود.
مرحله پنجم: مقداری آب را درون یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. توجه داشته باشید که بابل فروت ها پف می کنند. بنابراین حتما از یک قابلمه بزرگ برای این کار استفاده کنید.
نکته: برای پخت بابل فروت ها می توانید از دو حالت استفاده کنید:
1- در حالت اول 15 دقیقه آنها را جوشانده و سپس شعله را خاموش کنید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 15 دقیقه بگذارید در همین حالت بماند. با این کار، بابل فروت ها در نوشیدنی بیشتر مشخص می شوند و بافت سفت تری دارد.
2- در حالت دوم 20 دقیقه آنها را جوشانده و سپس شعله را خاموش کنید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت 30 دقیقه بگذارید در همین حالت بماند. در این حالت بافت ، بابل فروت ها نرم تر شده ولی به اندازه حالت اول درون نوشیدنی مشخص نخواهد بود.
مرحله ششم: پس از پخت بابل فروت ها به هر کدام از دو روش بالا، آنها را آبکشی کرده و درون ماهیتابه بریزید و 170 میلی لیتر آبمیوه دلخواه را به آن اضافه کنید. سپس دو قاشق غذاخوری شکر را به مواد درون تابه اضافه کرده و حدود 4 الی 6 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله هفتم: مقداری از بابل فروت ها را درون لیوان ریخته و تعدادی از آنها را به گوشه های لیوان بچسبانید. دو یا سه تکه یخ قالبی روی آنها قرار دهید و نوشیدنی مورد نظرتان را اضافه کنید. می توانید از هر نوع نوشیدنی برای تهیه بابل تی استفاده کنید. به عنوان مثال سون آپ یا ترکیب شیر و مقداری آب آناناس یا انواع اسموتی. در انتها می توانید روی بابل تی را با استفاده از خامه قنادی، بستنی، چند تکه میوه مانند موز یا انار تزئین کنید.