فرآیند درست کردن یک پاستای ایتالیایی متفاوت و خوشمزه

در این ویدئو یک آشپز ماهر ایتالیایی با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ گرم پاستا، پیاز ۱ عدد، ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو، ۱۰۰ میلی لیتر (نصف فنجان) خامه، ۱ حبه سیر، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری، فلفل چیلی ۱ عدد و برای پستو: ریحان، ۲۵ گرم آجیل کاج، ۳۰ گرم پنیر پارمزان، ۱ حبه سیر، روغن زیتون و نمک، فلفل این پاستا را درست می کند.

شناسه خبر: ۴۱۵۳۸۶
منبع : فرادید
نظرات
پربازدیدترین خبرها