مرگ در دل طبیعت؛ چرا جنگل آئوکیگاهارا به مقصد خودکشی تبدیل شده است؟ + ویدئو

جنگل آوکیگاهارا که به «دریای درختان» نیز شهرت دارد، در حاشیه کوه فوجی واقع شده و حدود دو ساعت با توکیو فاصله دارد.

شناسه خبر: ۴۵۳۰۹۴

راهنماتو- در ورودی جنگل، تابلویی نصب شده که بازدیدکنندگان را تشویق می‌کند به ارزش زندگی بیندیشند. متن ژاپنی این تابلو می‌گوید:

زندگی هدیه‌ای ارزشمند از سوی والدینتان است. دوباره در سکوت به پدر، مادر، خواهر، برادر یا فرزندانتان فکر کنید. لطفاً در رنج تنها نمانید و ابتدا از دیگران کمک بخواهید.

به گزارش راهنماتو، جنگل آئوکیگاهارا از دهه‌ها پیش شهرتی تاریک داشته است. در رمان معروفی از «سیچو ماتسوموتو» نویسنده ژاپنی در دهه ۱۹۶۰، شخصیت اصلی برای خودکشی به این جنگل می‌رود. همچنین فیلم ترسناک آمریکایی «جنگل» (2016) نیز از همین مکان الهام گرفته شده است.

براساس گزارش دولت محلی، بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵، بیش از ۱۰۰ نفر که ساکن منطقه نبودند در این جنگل اقدام به خودکشی کردند. در سال ۲۰۱۵، در مجموع حدود ۲۴ هزار نفر در ژاپن خودکشی کردند که این آمار شامل تلاش‌های نافرجام برای خودکشی نمی‌شود.

حدود ۳۰ سال پیش، دکتر «یوشیتومو تاکاهاشی»، روان‌پزشک ژاپنی که با نجات‌یافتگان از خودکشی در این جنگل گفتگو کرده بود، نوشت: یکی از دلایل اصلی آن است که این افراد باور دارند می‌توانند «بی‌سروصدا و بدون جلب توجه» جان خود را بگیرند.

تاکاهاشی همچنین اشاره کرده بود که نقش رسانه‌ها و فیلم‌ها در این مسئله بی‌تأثیر نیست.

مقامات محلی دوربین‌های امنیتی در ورودی جنگل نصب کرده‌اند تا بتوانند کسانی را که وارد جنگل می‌شوند زیر نظر بگیرند. به‌گفته «ایماسا واتانابه» از دولت استان یاماناشی، اقداماتی مانند افزایش گشت‌های پلیس، نصب حفاظ بلندتر در پل‌ها، آموزش داوطلبان برای گفتگو با افراد مشکوک و همچنین محدودکردن فیلم‌ها و سریال‌هایی که ممکن است وجهه تاریک جنگل را تبلیغ کنند، نیز انجام شده است.

نظرات
پربازدیدترین خبرها