مواد لازم
ران مرغ ۴ شیشه
لیمو ترش ۱ عدد
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نان همبرگر ۴ عدد
هویج ۲ عدد
کلم سفید ۱ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد کوچک
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
منداب ۱ مشت
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. رانهای مرغ را با رندهی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آنها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند.
۲. در این میان سالاد کلم را تهیه کنید. هویج، کلم و پیاز خرد شده را در کاسهای بریزید. ماست و سس خردل را به آنها اضافه کنید. به آنها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.
۳. رانهای مرغ را در سینی فر بگذارید (پوست آنها رو به بالا باشد) و برای ۳۰ دقیقه تا زمانی که مغز پخت و طلایی شوند، در فر بپزید.
۴. آنها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس استخوانهای رانها را از آنها خارج کنید.
۵. تکههای نان را از وسط نصف کنید و آنها را تست کنید. مقداری سالاد کلم، یک ران مرغ و تعدادی برگ منداب بین ۲ برش نان قرار دهید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیهی ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:
۱. فلفل چیلی را از وسط نصف کنید، دانههای آن را جدا کنید و سپس آن را نازک برش دهید.
۲. سیر را پوست بگیرید و با لبهی چاقو له کنید.
۳. هویجها را پوست بگیرید و سپس آنها را با پوست کن به شکل ورقههای نازک طولی برش دهید.
۴. کلم سفید را ۴ قسمت کنید و بعد آن را نازک خلالی کنید.
۵. پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.
۶. رانهای مرغ باید به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار شوند.