طرز تهیه سالاد خیار و پیاز به روش یونانی

سالاد خیار و پیاز به روش یونانی یکی از سالادهای محبوب و خوشمزه است که طرفداران بسیار زیادی دارد. این سالاد با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی به راحتی و در زمان کوتاهی آماده می‌شود.

شناسه خبر: ۴۴۰۵۷۹
طرز تهیه سالاد خیار و پیاز به روش یونانی

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی سالاد یونانی، ابتدا خیارها و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس جعفری تازه را خرد و به مواد اضافه کنید.

ماست یونانی را با پودر سیر، سرکه و نمک و فلفل مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید. سالاد را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس سرو کنید.

رسپی این سالاد خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سالاد خیار و پیاز برای ۱-۲ نفر

 
مواد لازم مقدار مورد نیاز
ماست یونانی  ½ پیمانه
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه سفید یا سرکه سیب  ۲ قاشق غذاخوری
جعفری تازه  ۱ دسته
خیار ۳-۴ عدد
پیاز قرمز  ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه  به مقدار دلخواه

مرحله اول: خیار را آماده کنید

خیارها را بشوید و خشک کنید. اگر تمایل دارید پوست آن‌ها را بگیرید.

با کمک چاقو خیارها را به صورت نگینی متوسط خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید.

مرحله دوم: پیاز را آماده کنید

پیاز را نیز پس از شستن و پوست گرفتن به صورت نگینی خرد کنید.

پیازهای خرد شده را به خیار اضافه و با هم ترکیب کنید. بهترین نوع پیاز برای آماده سازی این سالاد پیاز قرمز است. زیرا پیاز قرمز طعم ملایم‌تر و رنگ زیبایی به سالاد می‌دهد که موجب جذابیت بیشتر آن می‌شود.

مرحله سوم: جعفری تازه را اضافه کنید

جعفری تازه را پس از شستن و خشک کردن به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

جعفری تازه طراوت زیادی به سالاد شما می‌دهد. مواد سالاد را به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم: سس یونانی را آماده کنید

طرز تهیه سالاد خیار و پیاز به روش یونانی1

ماست یونانی غلیظ است و می‌تواند یک لایه نرم و خامه‌ای بر روی سالاد ایجاد کند. به ماست، پودر سیر و سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

همچنین نمک و فلفل سیاه را به ذائقه خود اضافه کنید.

بعد از اینکه سس آماده شد، آن را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد سالاد به خوبی با سس پوشش داده شوند.

مرحله پنجم: سالاد را در یخچال بگذارید

سالاد را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا یک ساعت خنک شود.

مرحله ششم: سالاد را تزیین و سرو کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده سالاد را از یخچال خارج کنید و در ظرف سرو بریزید. به دلخواه با مقداری جعفری تازه آن را تزیین و نوش جان کنید.

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه سالاد خیار و پیاز:

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن سالاد خیار و پیاز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

می‌توانید علاوه بر جعفری از نعنا یا ریحان خرد شده نیز استفاده کنید تا طعم جدیدی ایجاد کنید.

می‌توانید یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به سالاد اضافه کنید تا طعم ملایم‌تری پیدا کند.

سرکه سیب به سالاد طعمی ملایم‌تر و خوشایندتر می‌دهد، اما می‌توانید از سرکه سفید یا آبلیمو نیز استفاده کنید.

حتماً سالاد را در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

ماست یونانی باید تازه و غلیظ باشد تا سالاد طعم خوشمزه‌ای پیدا کند.

پیاز قرمز طعمی شیرین‌تر و ملایم‌تر از پیاز سفید دارد که در این سالاد بسیار مناسب است.

منبع : عصرترکیه
نظرات
پربازدیدترین خبرها