سالاد مزه‌ی پاییزی رو امتحان کردی؟!

سالاد مزه برای هر کسی می‌تواند ترکیب چند خوراکی باشد که در کنار هم لذت بخش هستند. درست کردن این سالاد که عطر و مزه‌ی خیلی خوبی دارد برای شما ساده خواهد بود.

شناسه خبر: ۳۸۶۳۲۷
سالاد مزه‌ی پاییزی رو امتحان کردی؟!

راهنماتو- «پاییز با شبای بلندشو باید با خوراکی بگذرونی!»

یکی از دلخوشی‌های شب‌های بلند پاییزی خورد و خوراک و دمنوش و تنقلات است. درست کردن یک سالاد پر از طعم‌های خوب می‌تواند شب‌های شما را خوشمزه کند!

به گزارش راهنماتو، سالاد مزه برای هر کسی می‌تواند ترکیب چند طعم و خوراکی باشد که در کنار هم لذت بخش هستند. درست کردن این سالاد که عطر و مزه‌ی خیلی خوبی دارد برای شما ساده خواهد بود. آن را تهیه کنید و عصرها در دورهمی و گپ زدن و شب‌ها هنگام فیلم دیدن نوش جان کرده و لذتش را ببرید.

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
زیتون بدون هسته

200 گرم

فلفل پاپریکا کبابی خرد شده

100 گرم

گردو خرد شده

100 گرم

انار دانه شده

100 گرم

پیازچه نگینی خرد شده

100 گرم

گوجه گیلاسی خرد شده

100 گرم

جعفری خرد شده

100 گرم

شوید خرد شده

50 گرم

رب انار

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر

به میزان لازم

طرز تهیه:

پاپریکا را روی گاز و تابه‌ی گریل کبابی کنید یا اینکه داخل فر بگذارید تا گریل شود و سپس آن را ریز خرد کنید.

گردو را در حدی که زیر دندان قابل حس کردن باشد با چاقو خرد کنید.

گوجه گیلاسی‌ها را به 4 قسمت تقسیم کنید.

جعفری و شوید تازه را بعد از شستشو ریز خرد کنید.

پیازچه را ریز خرد کنید.

زیتون‌های بدون هسته را از وسط نصف کنید.

انار را هم دانه کرده و کنار بگذارید.

تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. تنها سس این مزه روغن زیتون است که با رب انار مخلوط می‌شود و نمک و فلفل هم چاشنی آنها شده و یک طعم جادویی را برای شما حاضر خواهد کرد.

این سالاد هرچقدر در یخچال بماند و طعم‌ها در هم ادغام بشوند مزه‌ی فوق‌العاده‌تری خواهد گرفت. آن را نوش جان کنید و به دوستانتان هم یاد بدهید!

نظرات