چرا قهوه سیاه بهتر از چای است؟

چای و قهوه دو رقیب قدیمی در زمینه کسب محبوبیت بیشتر میان طرفداران خود هستند، اما اغلب قهوه سیاه به دلیل طعم غنی و فواید تغذیه‌ای انتخاب محبوب‌تری است.

شناسه خبر: ۴۳۲۹۲۵
چرا قهوه سیاه بهتر از چای است؟

در این مطلب به ۷ دلیل قانع‌کننده دیگر اشاره می‌کنیم که نشان می‌دهد شاید انتخاب بهتر در نهایت قهوه سیاه باشد.

سطوح بالاتر کافئین

وقتی صحبت از افزایش سریع انرژی به میان می‌آید، قهوه سیاه برتر از چای است. در حالی که یک فنجان قهوه سیاه معمولی حاوی حدود ۹۵ میلی گرم کافئین است، یک فنجان چای سیاه حاوی ۲۶ تا ۴۸ میلی گرم کافئین است. به همین دلیل است که قهوه یک نوشیدنی ویژه برای کسانی است که به دنبال بهبود هوشیاری و تمرکز هستند، به خصوص در ساعات صبح یا در زمان سپری کردن ساعات طولانی در محل کار.

بدون کالری

قهوه سیاه یک نوشیدنی بدون کالری است که بدون شکر یا شیر یا خامه مصرف می‌شود و برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، گزینه‌ای عالی است. اگرچه چای نیز کالری کمی دارد، اما بسیاری از افرادی که چای می‌نوشند تمایل به اضافه کردن شکر، شیر یا عسل دارند یا چای را با قند مصرف می‌کنند که می‌تواند به سرعت آن را به یک نوشیدنی پر کالری تبدیل کند. دوستداران قهوه می‌توانند بدون احساس گناه از دم کرده آن لذت ببرند و همچنان از مزایای متابولیک آن بهره مند شوند.

سرشار از آنتی اکسیدان

قهوه سیاه حاوی آنتی اکسیدان‌هایی مانند اسید کلروژنیک است که می‌تواند التهاب را کاهش دهد و از بدن در برابر بیماری‌های مزمن مانند دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی محافظت کند. با وجود اینکه چای سرشار از آنتی اکسیدان است، پلی فنول‌های قهوه کاملا متنوع هستند و در نتیجه محافظت گسترده‌تری را برای سلامت عمومی ارائه می‌دهند.

ارتقای عملکرد شناختی

بهبود عملکرد شناختی، تقویت حافظه، تمرکز و افزایش توانایی‌ها در حل مسئله به کافئین موجود در قهوه سیاه نسبت داده شده است. مصرف منظم قهوه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی را کاهش دهد. برخی از فواید شناختی در زمینه مصرف چای وجود دارد، اما در مقایسه با قهوه سیاه چنین اثر فوری وجود ندارد زیرا چای سطح کافئین کمتری دارد.

بهبود عملکرد فیزیکی

قهوه سیاه مورد علاقه ورزشکاران است زیرا عملکرد بدنی را تقویت می‌کند. نوشیدن قهوه قبل از ورزش باعث افزایش سطح آدرنالین و تجزیه چربی بدن شده که به عنوان انرژی‌زا برای فعالیت بدنی شدید استفاده می‌شود.

مشخصات طعم قوی‌تر

قهوه سیاه عطر و طعمی سرشار دارد که اکثر مردم از آن لذت می برند. از مخلوط میوه‌ای اتیوپی تا انواع شکلاتی برزیلی، قهوه طیف وسیعی از تجربه‌های طعمی را ارائه می دهد. در حالی که چای نیز جذابیت خاص خود را دارد، اما اغلب طعم فاقد شدت طعم قهوه است.

افزودنی‌های کمتر، سادگی بیشتر

قهوه سیاه ساده است دانه‌های قهوه آسیاب شده و آب جوش و چای همچنین همیشه با وسوسه افزودن شکر، شیر یا طعم دهنده همراه است که می‌تواند طعم طبیعی و فواید سلامتی آن را رقیق کند. مصرف کنندگان قهوه از سادگی فنجان خود قدردانی می‌کنند که به آن‌ها اجازه می‌دهد از فواید بی نقص آن لذت ببرند.

منبع : همشهری
نظرات
پربازدیدترین خبرها