چرا نباید غذا و نوشیدنی داغ را فوت کرد؟

طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

شناسه خبر: ۳۴۷۱۵۸
چرا نباید غذا و نوشیدنی داغ را فوت کرد؟

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.

هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود. این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماری‌های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می‌شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.

نظرات
پربازدیدترین خبرها