چگونه پس از ۵۰ سالگی دوست جدید پیدا کنیم؟

در ادامه ۵ ترفند دوستیابی در میانسالی را با یکدیگر مرور خواهیم کرد.

شناسه خبر: ۳۹۳۸۶۶
چگونه پس از 50 سالگی دوست جدید پیدا کنیم؟

راهنماتو- آیا این روزها متوجه شده اید که حفظ روابط قدیمی و یافتن روابط جدید با افزایش سن دشوارتر می شود؟ نگران نباشید؛ شما تنها نیستید! رسیدن به سن 50 سالگی یک نقطه عطف در زندگی هر فردی است. زمانی که ما عاقل تر، آرام تر و با اعتماد به نفس تر می شویم؛ اما ممکن است با برخی دشواری ها و احساسات منفی نیز روبرو شویم. این دوره برای بسیاری از افراد نسل ساندویچی محسوب می شود؛ دورانی که مسئولیت های سنگینی همچون رسیدگی و حمایت همزمان از فرزندان و والدین بر دوشمان می افتد. در این دوران بسیاری از دوستی ها و روابط قدیمی به دلیل مشغله و دوری کم رنگ تر و یافتن دوستان جدید دشوارتر می شود. با این حال تحقیقات نشان می دهند که داشتن دوست در زندگی از اهمیت بالایی برخوردار است و برقراری روابط اجتماعی با دیگران به افزایش عمر ما کمک می کند.

به گزارش راهنماتو، اما چگونه می توان در میانسالی دوست جدید پیدا کرد؟ اگر دوست صمیمی تان از شما دور شده است، از همسرتان طلاق گرفته اید، فرزندانتان بزرگ شده اند و دیگر مثل قبل رفیق شما نیستند، دورکار یا بازنشسته هستید و بیرون رفتن بر سلامتی تان تاثیر منفی می گذارد، وقت آن رسیده که دوست جدید پیدا کنید. از سرگرمی‌های جدید گرفته تا ایجاد ارتباطات جدید با همسایگان، روش های مختلفی وجود دارند که به شما کمک می کنند حتی در سنین بالا نیز دوست جدید پیدا کنید. در ادامه 5 ترفند دوستیابی در میانسالی را با یکدیگر مرور خواهیم کرد:

1- برقرار ارتباط آنلاین

پیدا کردن دوستان آنلاین ممکن است برای نسل های قدیمی غیر طبیعی و دشوار باشد. اما این روش به ویژه برای افراد منزوی، خانه نشین و آنهایی که از نظر حرکتی دچار مشکل هستند، می تواند موثر واقع شود. در افراد میانسال برقراری ارتباط آفلاین با دیگران نیز می تواند به اندازه دوستی‌های آفلاین لذت بخش و موثر باشد. هیچ گاه برای برقراری ارتباطات جدید، به اشتراک گذاشتن تجربیات و ایجاد روابط پایدار در دنیای مجازی دیر نیست. پیوستن به انجمن‌های آنلاین معتبر نیز می تواند به یافتن دوست مورد اعتماد کمک کند.

برقرار ارتباط آنلاین

2- دنبال کردن سرگرمی های موردعلاقه

دنبال کردن سرگرمی ها و علایق می تواند راهی عالی برای ملاقات با افرادی باشد که با شما علایق مشترکی دارند. به عنوان مثال اگر به شنا علاقه دارید، می توانید با شرکت در کلاس شنا، علاوه بر لذت بردن از ورزش موردعلاقه تان و حس و حال خوب، با افراد جدید نیز ارتباط برقرار کنید.

3- تقویت روابط با همسایگان

یک نظرسنجی نشان می دهد از هر چهار نفر، سه نفر با همسایگان خود احساس دوستی و نزدیکی دارد. داشتن دوست و پشتیبان در دسترس و نزدیک می تواند بسیار ارزشمند باشد. به ویژه اگر به خانواده یا فامیل خود نزدیک نباشید. برای برقراری ارتباط با همسایگان، سعی کنید با صحبت در رابطه با موضوعات کوچک شروع کنید. همیشه در دسترس باشید و دوستانه رفتار کنید. می توانید با کارهایی همچون غذا دادن به گربه ها و شرکت در رویدادهای اجتماعی، تعاملات خود را با دیگران غنی کنید.

4- جستجوی افراد هم فکر

سعی کنید با افرادی ارتباط برقرار کنید که تجربیات، دیدگاه‌ها و ارزش‌های مشترکی با شما دارند. شرکت در گردهمایی ها، گروه های ورزشی و گروه افرادی که چالش های مشابهی را پشت سر گذاشته اند، می تواند در پیدا کردن دوست بسیار موثر باشد. به عنوان مثال شرکت در گروه زنانی که فرزند ندارند.

 جستجوی افراد هم فکر

5- ارتباط با دوستان قدیمی

زندگی مدرن، نزدیک شدن به افرادی را که از آنها دور شده اید را آسان تر می کند. به اشتراک گذاشتن خاطرات قدیمی می تواند به عنوان یک سکوی پرش برای احیای دوستی ها عمل کند. با دوستان و آشنایان قدیمی که دیگر با آنها ارتباط ندارید، تماس بگیرید. رسانه‌های اجتماعی یک راه حل عالی برای برقراری ارتباط مجدد با دوستان و آشنایان قدیمی است.

ارتباط مجدد با دوستان قدیمی

نظرات
پربازدیدترین خبرها