آموزش روش نگهداری انواع و اقسام کیک خانگی + نکات

اگر کیک خانگی شما بعد از یک روز خشک و غیر قابل خوردن می شود برای نگهداری آن از این ترفندها استفاده کنید تا بتوانید کیک را به مدت طولانی تازه نگه دارید.

شناسه خبر: ۴۰۹۵۵۸
آموزش روش نگهداری انواع و اقسام کیک خانگی + نکات

نمناک نوشت: اگر کیک خانگی شما بعد از یک روز خشک و غیر قابل خوردن می شود برای نگهداری آن از این ترفندها استفاده کنید تا بتوانید کیک را به مدت طولانی تازه نگه دارید.

روش نگهداری کیک خانگی به بهترین شکل ممکن را بیاموزید

آیا راهی برای تازه نگهداشتن کیک خانگی هست ؟پخت کیک های خانگی زحمت بسیاری می خواهد ، اما چرا بعد از یک روز خشک و بیات می شود ؟ در برخی موارد افراد تصمیم به تهیه و تزئین کیک می گیرد اما پس از اتمام پخت کیک به هر دلیلی فرصت تزئین و مصرف آن را پیدا نمی کنند.

گاهی اوقات نیز افراد برای سبکتر شدن کارهای خود در روز میهمانی، تصمیم به تهیه کیک از روز قبل میگیرند.

اکثر کیک های برش داده شده یا بدون برش، یخ زده یا بدون یخ برای چندین روز در دمای اتاق تازه می مانند. نگهداری کیک در یخچال فقط زمانی ضروری است که آشپزخانه شما بیش از اندازه داغ است.

کیکهای پخته و تزئین نشده

همه کیک ها بعد از پخت باید حداقل به مدت 5 دقیقه در فر بمانند.در صورت خارج کردن کیک بلافاصله بعد از خاموش کردن فر ، اطراف کیک به داخل جمع می شود و یا پف سطح رویی می خوابد.زیرا تغییر ناگهانی دما باعث تغییر شکل ظاهری کیک می شود.

بنابراین پس از پایان زمان پخت ، چند دقیقه صبر کرده و بعد از آن کیک را از فر خارج کنید . سپس با روشهای مربوطه کیک را از قالب خارح نمایید و روی پنجره خنک کننده قرار دهید تا کیک خنک شود.

قرار دادن کیک گرم در ظرف ، باعث چسبیدن کیک به ظرف می شود .اگر پنجره خنک کننده ندارید ، از ابتدا کیک را از سطح مورد نظر برای تزئین، در ظرف سرو قرار دهید به طوری که هوا در اطراف آن در جریان باشد تا داخل کیک خمیر نشود.

برای نگهداری کیک خنک شده در یخچال ( حداکثر 3 روز )، باید کیک را داخل یک نایلون پیچیده و هواگیری کنید.سپس در داخل یک ظرف در یخچال بگذارید.در صورت عدم هواگیری مناسب ، کیک خشک می شود و اگر درون ظرف دربسته نباشد، بوی مواد غذایی یخچال را جذب می کند.

نگهداری کیک اسفنجی

نگهداری کیک های تزیین نشده در یخچال و فریزر

اگر برای مهمانی چند روز بعد ، کیک اسفنجی تدارک دیده اید ، بهتر است برای تازه نگه داشتن ، کیک اسفنجی را بدون برش در فریزر تا یک هفته نگهداری کنید. به این صورت که کیک را به طور کامل درون پوشش پلاستیکی قرار دهید. می توانید از کیسه های زیپ دار برای این کار استفاده کنید. ماندگاری کیک های درست شده بر پایه روغن یک یا دو روز طولانی تر از کیک های با پایه "کره" است.

نگهداری طولانی مدت کیک های تزیین نشده در فریزر

در صورتی که قصد دارید برای مدت طولانی مثلا یک ماه، کیک را در فریزر نگهداری کنید، پس از خنک شدن کیک، آن را درون فویل آلومینیمی نازک بپیچید به طوری منافذ هوا نداشته باشد. سپس درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و در فریزر بگذارید. کیک درون فریزر کاملا مستعد خرد شدن و شکسته شدن است. بنابراین مراقب ضربه نخوردن به آن باشید.

کیک های خامه ای تزئین شده

کیک های خامه ای تزئین شده را می توان قبل از برش خوردن در یخچال نگهداری نمود. اما پس از برش خوردن باید تمام کیک در ظرفی در بسته قرار بگیرد و یا روی سطح برش خورده سلفون کشیده شود.

در غیر اینصورت اگر مستقیما در یخچال قرار بگیرند، کیک آنها خشک میشود. هنگام برداشتن سلفون، باید مراقب باشید چرا که سلفون بخشی از کیک را جدا میکند. برای نگهداری این نوع کیک در فریزر باید تزئینات را با پالت یا قاشق جدا و پاک کنید ، سپس کیک را به روش قبل فریز کنید و تزئینات را جداگانه نگهداری نمایید.

نگه داشتن کیک میوه ای

برای تازه نگه داشتن کیک میوه ای پر از تکه های میوه، می توانید از چند قاچ سیب کنار کیک در یخچال استفاده کنید. با این روش کیک میوه ای شما بهترین حالت خود را حفظ خواهد کرد و شرایط بهتری را برای خود خواهید داشت.

نگهداری کیک میوه ای

کیکهای با روکش فوندانت

دمای هوای یخچال باعث خشک شدن فوندانت سطح رویی کیک می شود . بنابراین با کاور نمودن کل کیک، آن را سالم و تازه تر نگه میدارید. قسمت بریده شده کیک را مشابه کیک خامه ای بپوشانید!

کیک های برش نخورده و یخ زده

روش تازه نگه داشتن کیک های خامه ای که یخ زده و بدون برش هستند کمی با کیک هایی همچون اسفنجی متفاوت است . به عبارتی لایه خامه ای کیک مانند یک محافظ و پوشش پلاستیکی عمل می کند و کیک را در مقابل هوا و رطوبت محیط به خوبی محافظت می کند. اما برای تازه تر نگه داشتن کیک بهتر است درون جعبه خود قرار داده شود و سپس جعبه را در یک کیسه پلاستیکی بزرگ قرار دهید.

کیک زبرا

کیک زبرا نوعی کیک خانگی بسیار خوشمزه ای است که جایگزین خوبی برای کیک ها و شکلات های کارخانه ای و مصنوعی می باشد . ظاهر زیبای این کیک می تواند هر سن و سالی را به خود جذب کند.

همچنین شیرینی کمی در تهیه آن به کار رفته است و ضرری برای سلامتی ندارد. این کیک مناسب مهمانی هایی است که افراد مسن نیز در آن شرکت دارند. همچنین برای سفرهای نوروزی و آخر هفته خود از این کیک برای تغییر ذائقه خانواده خود لذت ببرید.

نگهداری کیک زبرا

نحوه نگهداری کیک زبرا

کیک زبرا می تواند تا 4 روز بدون تغییر در کیفیت در دمای محیط نگهداری شود . اما برای حفظ طراوت و تازگی آن بهتر است از ظروف دربسته و محیط خنک استفاده کنید .دمای یخچال باعث افت کیفیت این کیک خواهد شد. اما اگر از یخچال استفاده می کنید ، با چند ثانیه گرم کردن آن در مایکروویو، می توانید آن را دوباره تازه کنید.

نکات مهم :

  • برای حفظ تازگی کیک میوه ای، چند قاچ سیب کنار کیک بگذارید و آن را در یخچال نگه دارید.
  • برای نگه داشتن باقیمانده کیک معمولی و تازه ماندن آن در یخچال ، باید برای کیک های معمولی یک قطعه نان را آب بزنید و همراه با آن در جعبه قرار دهید. رطوبت نان باعث تازه ماندن کیک خواهد شد.
  • اکثر کیک های برش داده شده یا بدون برش، یخ زده یا بدون یخ برای چندین روز در دمای اتاق تازه می مانند. نگهداری کیک در یخچال فقط زمانی ضروری است که دمای آشپزخانه شما بیش از اندازه باشد.
نظرات
پربازدیدترین خبرها