راز خوشمزگی خورش کنگر مجلسی کرمانشاهی ها

خورش کنگر یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه است که در هر شهر دستور تهیه متفاوتی دارد یکی از خوشمزه ترین دستور تهیه ها را برایتان آماده کرده ایم.

شناسه خبر: ۴۰۵۰۹۰
راز خوشمزگی خورش کنگر مجلسی کرمانشاهی ها

نمناک نوشت: خورش کنگر از غذاهای خوشمزه و بهاری است که در سفره‌ خانواده‌های ایرانی طرفداران بسیاری دارد.این غذای خوشمزه و پرخاصیت در مناطق مختلف کشورمان به شکل متفاوتی تهیه می‌شود،مثلاً برخی خورش کنگر را مانند خورشت قیمه با لپه و رب تهیه کرده و برخی دیگر مانند خورشت قورمه سبزی با انواع سبزی‌های معطر و بدون رب تهیه می‌کنند. اگر شما هم از طرفداران این خورشت سنتی هستید و در این روزها که فصل کنگرهای تازه است،می‌خواهید این خورشت را تفاوت و خوشمزه‌تر از همیشه تهیه کنید با ما همراه شوید.

راز خوشمزگی خورش کنگر مجلسی

خورشت کنگر را با گوشت گوسفندی بپزید

برای خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید، اما اگر گوشت قرمز را دوست ندارید،می‌توانید گوشت مرغ را به صورت تکه‌های خورشتی خرد کنید و درون خورشت کنگر استفاده نمایید.

1

مقدار پیاز را بیشتر نمایید

یکی از رازهای خوشمزگی خورشت کنگر مانند دیگر خورش‌های ایرانی مقدار پیاز است،برای تهیه خورش کنگر از پیاز بزرگ و یا دو عدد پیاز استفاده کرده تا خورشت شما خوشمزه و لعاب‌دار شود.

از زعفران دم کرده استفاده کنید

در تهیه خورش کنگر از زعفران دم کرده غافل نشوید. راز سرآشپزان برای خوشمزه شدن خورش کنگر افزودن مقداری زعفران دم شده در پایان پخت به آن است، این کار سبب خوش عطر و طعم شدن خورش کنگر می‌شود.

از چاشنی‌هایی چون آبغوره و آبلیمو استفاده کنید

برای تهیه خورش کنگر شیرازی به دلخواه می‌توانید از چاشنی‌هایی چون آبغوره و آبلیمو استفاده کنید، پیشنهاد ما این است که کمی آبغوره برای طعم دهی خورشت کنگر به آن اضافه نمایید.

مقداری آلو یا گوجه سبز در خورش کنگر بریزید

برخی افراد برای ترش و خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر هنگام پخت به آن لیمو عمانی و برخی مقداری آلو یا گوجه سبز می‌افزایند این کار سلیقه ایست و به ذائقه شما بستگی دارد.

1

از رب نارنج استفاده کنید

خورشت کنگر مانند دیگر غذاها در کشور ما به صورت‌های متفاوتی طبخ می‌شود، برخی افراد برای خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر در مرحله آخر به آن یک قاشق غذاخوری رب نارنج اضافه می‌کنند.

پودر کنگر خشک درون خورش بریزید

اگر می‌خواهید یک خورش کنگر لعاب‌دار و خوشمزه تهیه کنید، می‌توانید کنگر خشک را آسیاب کرده و مقدار ی از گرد آسیاب شده آن را داخل خورشت بریزید.

از سبزی های معطر غافل نشوید

برای بی‌نظیر شدن طعم خورشت کنگر از سبزی‌هایی چون نعنا و جعفری استفاده نمایید، برخی افراد برای بهتر شدن طعم خورشت کنگر از سبزی‌های محلی و ریحان،پیازچه، کرفس نیز استفاده می‌کنند.

خورش کنگر را با رب امتحان کنید

بسیاری از افراد در خورش کنگر خود مقداری رب می‌ریزند اما برخی دیگر دوست دارند خورشت کنگرشان مانند قورمه سبزی سیاه و خوش رنگ شود به همین خاطر اصلاً از رب گوجه استفاده نمی‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم این گزینه را خودتان انتخاب کنید تا دریابید آیا خورش کنگر بار رب خوشمزه تر است یا خورش کنگر بدون رب؟

لپه را بخیسانید

در بعضی از مناطق برای تهیه خورشت کنگر قیمه از لپه استفاده می‌کنند، در صورت استفاده از لپه برای خوش طعم شدن خورشتتان حتما لپه را بخیسانید تا هم زودتر پخته شود و هم نفخش گرفته شود.

1

از آب گوشت یا آب مرغ استفاده نمایید

برای لعاب‌دار شدن و خوشمزه‌تر شدن خورشت کنگر هرگز از آب سرد استفاده نکنید، آب جوش استفاده کرده تا خورشتتان سریع‌تر جا بیفتد، شما می‌توانید از آب گوشت یا آب مرغ مزه‌دار شده نیز برای خوشمزه‌تر شدن خورش استفاده کنید.

ادویه فراموشتان نشود

برای تهیه خورشت کنگر حتماً از ادویه‌هایی چون نمک، فلفل، زردچوبه استفاده کنید، اگر دوست دارید خورش کنگر شما تند باشد میزان فلفل را در مرحله پخت بیشتر کنید.

اجازه دهید خورش جا بیافتد4

یکی از اصلی‌ترین رازهای خوشمزگی خورشت کنگر جا افتادن این خورشت است، حرارت اجاق گاز برای پخت خورش کنگر باید ملایم باشد تا خورش به آرامی مغز پخت شود و جا بیفتد.

نظرات
پربازدیدترین خبرها