راهنمای مصرف روغن زیتون سرخ کردنی

روغن زیتون یک گزینه سالم برای پخت‌وپز است. در این مطلب به نکات مصرف روغن زیتون سرخ‌کردنی پرداخته شده است.

شناسه خبر: ۴۰۳۴۴۵
راهنمای مصرف روغن زیتون سرخ کردنی

نمناک نوشت: روغن زیتون یک گزینه سالم برای پخت‌وپز است. در این مطلب به نکات مصرف روغن زیتون سرخ‌کردنی پرداخته شده است.

روغن‌ها نقش مهمی در سلامتی بدن ما دارند و انتخاب روغن سالم می‌تواند در طول عمر ما نقش مثبتی ایفا کند. اگر شما از جمله افرادی هستید که غذاهای خود را با روغن زیتون آماده می‌کنید اولاً باید به شما تبریک گفت که سالم‌ترین روغن را برای پخت و پز انتخاب کرده‌اید و اما در مورد مصرف روغن زیتون سرخ کردنی نکاتی است که حتما باید آن را بدانید. در ادامه با ما همراه باشید.

آشنایی با انواع روغن پخت و پز

روغن‌ها یکی از خوراکی‌های مهمی هستند که ما همه روزه از آن مصرف می‌کنیم و اگر شناخت کافی از روغن‌های سالم نداشته باشیم می‌تواند برای سلامت قلب ما مضر باشد. در عوض روغن سالم می‌تواند سلامت شما را تضمین کند و در طول عمر شما مؤثر باشد. اما درباره انواع روغن‌های مصرفی روزانه می‌توان روغن‌های آفتابگردان فروشگاهی را اشاره کرد که بدترین نوع روغن خوراکی است که به دلیل قیمت ارزان آن، انتخاب اغلب افراد جامعه است.

اما اگر به دنبال روغن‌های سالم هستید باید به دنبال روغن زیتون و روغن کنجد باشید. روغن ذرت‌های فروشگاهی نیز کیفیت متوسطی دارند و به روغن‌های زیتون و روغن ارده کنجد نمی‌رسد‌. بهترین روغن خوراکی که توصیه پزشکان است روغن زیتون فرابکر است.

چه غذاهایی را می‌توان با روغن زیتون آماده کرد؟

تبریک به شما که زندگی سالم را انتخاب کردید و از روغن زیتون سالم استفاده می‌کنید. بر خلاف تفکر عموم که روغن زیتون را روغن پخت و پز سرخ کردنی نمی‌دانند، اتفاقاً روغن زیتون بهترین روغن سرخ کردنی است و نحوه سرخ کردن با روغن زیتون بسیار ساده است. انواع خوراک سرد مثل سالاد‌ها نیز با چاشنی روغن زیتون طعم بی‌نظیری به خود می‌گیرند.

آیا روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب است؟

همان طور که گفتیم تبلیغات غلطی بر علیه روغن زیتون توسط مافیای روغن صورت گرفته و این تفکر غلط در اذهان جامعه به وجود آمده که روغن زیتون برای سرخ کردن مناسب نیست و افراد با آن آشنا نیستند. طبق تحقیقات جهانی که بهترین محققان و پزشکان روی آن انجام داده‌اند به این نتیجه رسیدند که روغن زیتون اصل بهترین انتخاب برای روغن خوراکی و روغن سرخ کردنی خانوار است. اگر تا به حال شک داشتید از امروز می‌توانید با خیالی راحت از روغن زیتون برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کنید.

1

میزان مصرف روزانه روغن زیتون خوراکی

خوردن روغن زیتون به صورت روزانه پیشنهاد پزشکان برای هر فردیست که به دنبال سلامتی است. اگر از بو و مزه روغن زیتون خوشتان نمی‌آید می‌توانید آن را با رزماری یا سبزیجات دیگر طعم‌دار کنید و از این روغن سالم حتماً استفاده کنید. به صورت خام روی هر وعده غذایی از این روغن استفاده کنید و یا حداقل در پخت یک وعده غذایی در روز از روغن زیتون برای پخت و پز و یا سرخ کردن بهره ببرید.

طعمی که این روغن به خوراک شما می‌دهد شما را شگفت زده می‌کند. خواص بی‌نظیری هم که علاوه بر طعم آن وجود دارد باعث سلامتی بدن شما می‌شود. مهم‌ترین نکته در استفاده از آن، انتخاب روغن زیتون اصل است. روغن اصل است که تمام این خواص را داراست و بهتر آن است که از روغن تازه استفاده کنید و از فروشنده مطمئن خرید کنید.

بهترین روغن زیتون سرخ کردنی را از کجا بخریم؟

شاید شما هم با وجود این همه برند روغن زیتون در انتخاب و خرید آن به مشکل بر بخورید و نیاز داشته باشید تا یک فروشگاه معتبر به شما معرفی شود. روغن‌های موجود در فروشگاه‌های زنجیره‌ای دارای کیفیت مطلوبی نیستند. بهتر است از باغدار زیتون که تخصصی در این کار فعالیت می‌کند خرید داشته باشید.

نظرات
پربازدیدترین خبرها