طرز تهیه کیک ۸ قاشقی بدون فر؛ آسون ترین کیک خانگی

طرز تهیه یک کیک ساده و خوشمزه خانگی بدون فر و همزن با مواد اولیه در دسترس را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

شناسه خبر: ۴۰۸۷۹۶
طرز تهیه کیک 8 قاشقی بدون فر؛ آسون ترین کیک خانگی

نمناک نوشت: طرز تهیه یک کیک ساده و خوشمزه خانگی بدون فر و همزن با مواد اولیه در دسترس را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

دستور کیک 8 قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزن

مواد لازم کیک ساده 8 قاشقی

مواد لازم مقدار
آرد 8 قاشق غذاخوری
شکر 8 قاشق غذاخوری
روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
شیر 8 قاشق غذاخوری
آب 8 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
زعفران 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک خانگی 8 قاشقی

  1. تخم مرغ ها را به همراه کمی وانیل با همزن دستی چند دقیقه ای میزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود.
  2. بعد از آماده شدن تخم مرغ ها، 8 قاشق آب، 8 قاشق روغن مایع، 8 قاشق. شکر و 8 قاشق آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
  3. در آخر 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و به دلخواه یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
  4. برای پخت این کیک بدون فر در این مرحله؛ کف قابلمه یا ماهیتابه را خوب چرب می کنیم و مایع کیک را داخل آن میریزم.
  5. دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزد.
  6. بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را با عسل و کنجد تزیین کنید.

کیک خونگی خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان.

نکته

  • بجای آرد ساده و آرد نانوایی از آرد 3 صفر قنادی هم میتوانید استفاده کنید.
  • اگر از آرد نانوایی استفاده کردید حتماً آرد را سه بار الک کنید.
نظرات
پربازدیدترین خبرها