نمناک نوشت: طرز تهیه یک کیک ساده و خوشمزه خانگی بدون فر و همزن با مواد اولیه در دسترس را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
دستور کیک 8 قاشقی ساده خونگی بدون فر و همزن
مواد لازم کیک ساده 8 قاشقی
مواد لازم | مقدار |
آرد | 8 قاشق غذاخوری |
شکر | 8 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 8 قاشق غذاخوری |
شیر | 8 قاشق غذاخوری |
آب | 8 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
زعفران | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک خانگی 8 قاشقی
- تخم مرغ ها را به همراه کمی وانیل با همزن دستی چند دقیقه ای میزنیم تا خوب کرمی و کش دار شود.
- بعد از آماده شدن تخم مرغ ها، 8 قاشق آب، 8 قاشق روغن مایع، 8 قاشق. شکر و 8 قاشق آرد را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
- در آخر 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و به دلخواه یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به مواد کیک اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
- برای پخت این کیک بدون فر در این مرحله؛ کف قابلمه یا ماهیتابه را خوب چرب می کنیم و مایع کیک را داخل آن میریزم.
- دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم به مدت نیم ساعت با شعله کم بپزد.
- بعد از آماده شدن کیک می توانید آن را با عسل و کنجد تزیین کنید.
کیک خونگی خوشمزه شما آماده است؛ نوش جان.
نکته
- بجای آرد ساده و آرد نانوایی از آرد 3 صفر قنادی هم میتوانید استفاده کنید.
- اگر از آرد نانوایی استفاده کردید حتماً آرد را سه بار الک کنید.